Право - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
-
Mimi
Ами от теста направо си взех 4-ката.Наистина страшен късмет.
Имах опасения, че ще стигам до устен, но хванах колкото трябва.Не знам нищо за тези, които се явиха на устен, дори не знам и колко точно върнаха за наесен...
Но, честно казано, не е толкова трудно според мен, тестът е вземаем, вскчко е по учебника на Стойнов,по-лесно ми се стори от при Русчев. 
За устния аз мога да кажа защото се явих. Отначало стойнов не изпитваше, а една асистентка и един асистент. Асистентката държеше по-малко, общо взето бяха добронамерени. Теглиш 1 въпрос и го развиваш и говориш, но мен почти не ме остави да си говоря по въпроса, а почна да задава допълнителни въпроси. Задават по 5-6 допълнителни въпроси за да видят как ти е нивото като цяло. Мен ме пита за довършен и недовършен опит, за видовете давност и за пряк и евентуален умисъл. И ме скъса
Иначе другите го вземаха с 4 и 5, не е трудно.
Абе устния си беше напълно нормален ама аз бях зле... Пита ме първо за видовете давност, после за довършен и недовършен опит и аз не можах да кажа нищо и после за пряк и евентуален умисъл и аз на това отговорих и тя ми каза да си избера или да се боря за 3 или да се пробвам септември за по-висока оценка след което ме убеди че било срамота ако не се боря за повече и аз бях принуден да приема да ме скъса
Ама живот и здраве да има, изпитите ще ги оправим