Академия на МВР
В сайта на академията http://www.academy.mvr.bg/ има абсолютно изчерпателна информация относно цялата кандидат-курсантска кампания. Предположения за физическия изпит от сорта на "скачане на въже" и "плуване" са несериозни.
Доста мнения се изписаха и за необходимостта от връзки, пари и т.н. и колко е малък шансът да те приемат без тях. Моля въздържайте се от коментари за неща, с който не сте запознати. Доста смешно звучи и че има "запазени места за връзкари". Такива констатации са характерни за хора, незнаещи и търсещи оправдание по всевъзможни начини.
Доста мнения се изписаха и за необходимостта от връзки, пари и т.н. и колко е малък шансът да те приемат без тях. Моля въздържайте се от коментари за неща, с който не сте запознати. Доста смешно звучи и че има "запазени места за връзкари". Такива констатации са характерни за хора, незнаещи и търсещи оправдание по всевъзможни начини.
Последно промяна от mr_stubbs на 04 Юни 2008, 16:54, променено общо 1 път.
-
aerodinamic
- В началото бе словото
- Orenda
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
бях се запътила много сериозно към АМВР, но след 5.75 в СУ по история на предварителния реших да я оставя и да се боря за правото.. ина4е бягах цяла година, решавах IQ-тестове и т.н... това, което ме разубеди е фактът, 4е хората завършили там нямат гражданска специалност и могат да работят само в структурите на МВР... а един юрист винаги може да влезе в системата след време и без да е завършил там... просто е един вид ограни4ение, определят ти живота на 18/9 години. това е!
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
-
RDimitroff
- В началото бе словото
aerodinamic написа:
Успех на изпитите. Аз вече мога да се похваля, че чакам литературата (12.06) и историята(19.06) Cool
Двама сме вече, човече.
...трима![]()
А на тия глупости с резачката на психотеста... ами бях, видях какво е, минах...заедно с още доста момчета. Ако те скъсат от раз, значи не си събрал точки на IQ теста (най-малко 70 от 150), т.е. или не знаеш българския добре или си леко тъп... Ако те скъсат на беседата, значи просто не си годен за тази работа (нервен си, не си сериозен, прекалено много се колебаеш...) НЯМА положение, при което да вземеш IQ-то и да те скъсат без беседа ако не си се справил добре с личностния.
С всичко това просто исках да ви кажа, че тия глупости "за да вземеш психото трябва мама и тати да помогнат" са просто начин да се оправдаеш... и е супер несериозно!
А това за плуването, ох майко мила ше ме скъсате от смях!!!
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=22042
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=22042
![]()
![]()
-
ICouldNeverHad
- В началото бе словото
еми какво да кажа-мен утре ми е физи4еския а ждругиден психото така 4е стискаите палци! малко ми е притеснено но от друга страна както каза някои нормативите бяха изнесени и нищо не е таина! тренирала съм доста само жегата ме притеснява но! нали казваТ 4е ако има6 вяра вси4ко е възможно! и така.... с тези които 4акат ве4е историята и литературата дано да се видим! и...на скептиците едно ще кажа-плуване няма а за наследствените болести,диоптрите и т.н. не може да се сърди6 така или ина4е ако вси4ки близки са болни от сърце не може да се о4аква да се влезе в Симеоново! сори за натурализма...хаиде стискаме палци!
Az da napravq kakvoto trqbva pyk to da stava kakvoto 6te!
-
ICouldNeverHad
- В началото бе словото
еми какво да кажа-мен утре ми е физи4еския а ждругиден психото така 4е стискаите палци! малко ми е притеснено но от друга страна както каза някои нормативите бяха изнесени и нищо не е таина! тренирала съм доста само жегата ме притеснява но! нали казваТ 4е ако има6 вяра вси4ко е възможно! и така.... с тези които 4акат ве4е историята и литературата дано да се видим! и...на скептиците едно ще кажа-плуване няма а за наследствените болести,диоптрите и т.н. не може да се сърди6 така или ина4е ако вси4ки близки са болни от сърце не може да се о4аква да се влезе в Симеоново! сори за натурализма...хаиде стискаме палци!
Az da napravq kakvoto trqbva pyk to da stava kakvoto 6te!
-
ICouldNeverHad
- В началото бе словото
- Sidharta
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Жалко, че не видях темата по-рано, за да помогна с информация отпърва ръка. Сега вече са минали изследванията, нормативите и психотеста. Това, което мога да ви кажа е, че всички които са минали писхологическия тест успешно и кандидастват с история и литература вече са с единия крак вътре. За Полиция ви трябва да изкарате положителни оценки. За сигурност също имат доста добри шансове тези, които са се готвили сериозно, след като от тази година увеличиха местата(миналта година беше почти невъзможно , заради малкия брой места - минималният бал беше около 27,80 - моят беше 27,40). За изпита по литература -критериите не са никак високи - достатъчно е да сте грамотни, да можете да съставите смислен текст по темата и да познавате съдържанието на съответното произведение). Колкото до историята - там екзаминаторите ще са от ИФ на СУ(Пламен Митев беше председател на комисията мин. год.), така че там ще режат много, все пак критериите не са чак толко вискои , + до 50 стотни бонус от оценката , която биха в писали в СУ).
За класиранията....за полиция почти всички ще бъдат приети на първо класиране, но ако имате положителни оценки изчакайте второ класиране и със сигурност ще ви приемат, защото се отказват много.
За пожарната също се отказват, така че имате шанс да влезете на второ класиране.
Колкото за факултет Сигурност.... поради привлекателността на тази специалност (99%от кандидатите я пишат на първо желание)и малкия брой места за прием едва ли някой въобще би се отказал,( миналата година никой не са отказа) така че ако не сте от първите резерви, няма смисъл да чакате второ класиране.
Децата на служтели на МВР, загинали при изпълнение на служебните си задължения влизат по право, но не взимат от обявените за прием места , а участват извън класирането.
Един съвет - вижте авторите , които се падат последните години на изпита по литература на сайта, ще ви направи впечатление, че се фаворизират 4-5 имена, вижте кои са и наблегнете на тях.
Успех на всички кандидат-курсанти.
За класиранията....за полиция почти всички ще бъдат приети на първо класиране, но ако имате положителни оценки изчакайте второ класиране и със сигурност ще ви приемат, защото се отказват много.
За пожарната също се отказват, така че имате шанс да влезете на второ класиране.
Колкото за факултет Сигурност.... поради привлекателността на тази специалност (99%от кандидатите я пишат на първо желание)и малкия брой места за прием едва ли някой въобще би се отказал,( миналата година никой не са отказа) така че ако не сте от първите резерви, няма смисъл да чакате второ класиране.
Децата на служтели на МВР, загинали при изпълнение на служебните си задължения влизат по право, но не взимат от обявените за прием места , а участват извън класирането.
Един съвет - вижте авторите , които се падат последните години на изпита по литература на сайта, ще ви направи впечатление, че се фаворизират 4-5 имена, вижте кои са и наблегнете на тях.
Успех на всички кандидат-курсанти.
Последно промяна от Sidharta на 02 Юли 2007, 14:05, променено общо 1 път.