Историциииии.......
Модератор: sientelo
spokoino ne se pritesnqvaite tolkova za islqma pavlovi4 ne e 4ak tolkova stra6en osobeno puk ako ne ste go qdosvali i ste mu hodili na lekcii.pri nas minalata godina padna golqmo prepisvane prin nego a polovinata minaha s carski taka 4e spokoino toi po4eti ne obikalq.e razbir se kato prepisvanete ne go pravete doslovno za6oto posle razbira i pi6e disrektna dvoika
istori4ka
- ra4e^f
- Форумно зомби
АХ мерси ... нас ни наплашиха,че не можело и дума да става за преписване, че следял много,че пишел ниски оценки и тем подобниsnowwhite написа:ami az po princip sum imala arhivistika pri nego i moga da vi kaja 4e e napravo neveroqten nepokist a puk i sum 4uvala 4e e bil mnogo pe4en na izpitite
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Кацунов е луд
наистина много обикаля на изпита да не се преписва между другото,ама имаше хора,които успяха да си препишат при положение,че той стоеше пред тях
иначе за оценките,при мен случая беше следния по архивистика - бяха пропуснали да ми проверят работата с Нейкова и ходих 10 пъти да се разправям,накрая Кацунов ми я провери и вика "ще ти пиша 4",взима ми книжката и ми пише в нея 5,а в протокола писал 6 

- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Нормално е Румяна Колева да пише повече двойки, защото е археолог, но и двамата с Рабаджиев са готини,просто трябва поне отмалко да сте чели и да не говорите глупости, щото иначе се ядосватNikince написа:На нас ни преподаваха Колева и Ралица .... И ме изпитва Колева, но от това което забелязах специално.,.от моя курс Колева е написала почти всички 2ки ..А Ралица 6-ците.....
А за Рабаджиев...Не ми е преподавал...но на изпита и той беше в кабинета и ми подсказвашеНа мен ми изглежда пекан тип....... Но пък от друга страна ние имаме само 1 семестър, за разлика от вас...това означава, че вие сте доста по наредени от нас и с 2 пъти повече материал...
Като птичка в небесата 
Слухът=Глупости=Паника=Друг слух=Други глупости...
Един съвет от мен - не вярвай на слухове. Първи курс съм и вече се убедих, че цялото това напрежение по изпитите е от слуховете, които много често са безпочвени. И в крайна сметка късат те - отиваш на септември и го взимаш. Никой няма да те беси и коли по сесия.
Иначе не знам как протича изпитът, съжалявам. Но успех
Иначе не знам как протича изпитът, съжалявам. Но успех