Kakvo mislite za MO?
Модератор: Boromir
Е-е-е година след година явно се набутват сичките дето влизат подобни държавни специалности и вдигат бала неимуверно много. МО-ниска заплата, Политология-нямало реализация, ПА-обикновен чиновник. Егати висшето образование, мен не ми тряя да уча 5 години за да мога да съжалявам после. Ако има некоя специалност с добра реализация ,моля кажете, дето сички са доволни и реализирани и въобще не заблудени, та да пиша докато е време 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Зависи с какво кандидатстваш. Поне доколкото аз знам, за история, от философския социологията е с много добра реализация, предполагам и психологията, но там не съм сигурна, не съм добре запозната.
Правото също, струва ми се има добра реализация въпреки многото прависти. Същото се отнася и за специалностите в стопанския, не знам там с какво се кандидатства.
А по принцип, най-горещо препоръчвам източните филологии, но това важи при кандидатстване с език.
Правото също, струва ми се има добра реализация въпреки многото прависти. Същото се отнася и за специалностите в стопанския, не знам там с какво се кандидатства.
А по принцип, най-горещо препоръчвам източните филологии, но това важи при кандидатстване с език.
- pure poison
- В началото бе словото
- pure poison
- В началото бе словото