Френски език
Модератор: Boromir
И доколкото знам учиш и почти завършваш Френска филология(поправи ме ако греша). Значи 5 за момиче е стигнало. Миналата година гледах в баловете че последния влязъл примерно Политология с език е изкарал 5.45 на изпита. Значи явно баловете са се дигнали от както ти си кандидатствала 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Мдаа
Ама на граматиката 18т
след като я ядох с кориците. И тъй като сте всички тука фрескофони, да ми кажете как е сейф на френски че нещо речника не ми го изкарва. Имам едно предположение tirelire но го взех от чичо ми на който едва му го обясних на френски за да ми каже думата едва ли не. Та ако някой знае да казва че ми трябва за един проект.
Каката от филологията ако мое да се включи ще сме вечно благодарни
Каката от филологията ако мое да се включи ще сме вечно благодарни
Ми и аз го нямам
Французите са тъпи не си държат парите в сейф, за ко им е такава дума.БТВ tirelire е нещо като касичка "прасенце", няма общо със сейф. Продължавам да търся невъзможни думи. Не ме питайте колко рових докато намерих как е джакузи и как се пише
Искам да питам тия дето сте кандидатствали с френски в СУ дали ви дават всичко наведнъж и си ги праите или последователно. И дали има възможност примерно ако си свършил с текста за разбиране да се върнеш на граматика. Имаше го някъде последователността, ама мен не ми е важна тя. В смисъл не ме интересува кое след кое дават а дали мога да се връщам към старото. Дано сте ме разбрали. Мерси