Непоносими песни
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
Аз вече имам предложение за непоносима песен. След като вчера гледах раздаването на наградите на ММ по БТВ. Колко от вас го гледаха? Имаше една група от гост изпълнителите дето ми изкара нервите. Любо така и не съобщи името им да знам поече като чуя за тях да бягам на далеч. Та пича пееше нещо за ... in the morning беше си боядисал двете уши и дясната ръка в оранжево и имаше три дебели патки се клатеха по сцената, а той вадеше такъв гаден глас се едно си беше фанал носа с щипка докато пееше. И след секи две фрази некво много гадно соло. Накрая като свърши да пее даже един от залата го напсува и сичко почна се смее.
Незнам дали беше българин тоя. Извинявам се ако съм обидил някой негов фен 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Да не би да се е пеело носово ... in the morning - ако е това на Остава е песента и мен също много ме дразниFTF написа: Та пича пееше нещо за ... in the morning беше си боядисал двете уши и дясната ръка в оранжево и имаше три дебели патки се клатеха по сцената, а той вадеше такъв гаден глас се едно си беше фанал носа с щипка докато пееше.
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Остава принципно не дишам. за мен са pseudo sophisticated. а това май най не го дишам(=RealSugar написа:Да не би да се е пеело носово ... in the morning - ако е това на Остава е песента и мен също много ме дразниFTF написа: Та пича пееше нещо за ... in the morning беше си боядисал двете уши и дясната ръка в оранжево и имаше три дебели патки се клатеха по сцената, а той вадеше такъв гаден глас се едно си беше фанал носа с щипка докато пееше.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Аз не харесвам жълт, червен,бял,сив,зелен,червен, черен,кафяв,розов, оранжев,син,лилав цвят и т.н. И така ... като цяло 99.9% от цветовете.Titan написа:Като стилове не понасям:
Чалга, Хип-Хоп, Реге, R&B, Поп, Соул, Джаз, Рок от 70-те и 80-те (казах вече), Mallcore (погрешно наричан "нео метъл"), Darkwave, Ambient, приспиващо скучни Doom и Gothic, Progressive Rock/Metal, Noise, шумна музика като цяло (примерно някъв Ultrabrutal Cybergore Tornado Groove Noise Death Grind, първичен блек или нещо от рода). И така...
тия с варелите са румънци Систем май бяха. Наистина си личеше разликата между тях и бг изцепките. А водещия и лафовете няма просто кво да ги обсъждаме
под всякаква китика. Въобще все едно не раздаваха награди на ММ ми на некво село за некви смешни изпълнители. И направо незнам пък Нели Фуртадо как се занимава с такиа глупости че им приема тъпите награди. 
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.