Teatyr

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Стига си омазвал "добрите" ми намерения-не съм геронтофил :)
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

:P
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хей, момчета, стига сте се шегували! Вие и представа си нямате какво изпускате :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

За Лолова да не съм чула лоша дума! Гледайте Дуенде с нея в 199 и после пак можем да си говорим...Тая жена е много по-млада по дух от много от нас. :!:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Търговецът на кристал написа:чула
Аз си мислех ,че си от мъжки пол :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

mushroomhead написа:
Олеле Боже...Толкоз мнения изписах, ти сега видя... :roll:
Чадо, чадоооооо...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Търговецът на кристал написа:Тая жена е много по-млада по дух от много от нас. :!:
Хмм... А дали това е само нейна заслуга? :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Вижте, не знам дали сте я виждали наживо, но тази жена кипи от енергия, ухилена, младолика, жизнена, абе...чудо!
А дали е САМО нейна заслуга, не бих могла да кажа, само знам, че е 1 година по-млада от баба ми (доколкото знам, е на 72), която почина преди 9 месеца, а Лолова изглежда готова за олимпийски маратон. Да е жива и здрава, обожавам я! И баба Лили с всичките си операции не може на малкото й пръстче да стъпи...
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Търговецът на кристал написа:
mushroomhead написа:
Олеле Боже...Толкоз мнения изписах, ти сега видя... :roll:
Чадо, чадоооооо...
По добре късно отколкото по-късно...Пък и 52 мнения чак толкова многооо :) :wink:
Аватар
Dierna
В началото бе словото

Мнение от Dierna »

аз много обичам да ходя на театър и се радвам, че тук има и други ентусиасти :) не бих могла да кажа, кои театри са най - добрите, защото почти във всички съм гледала стойностни представления, но ако тарсите съвет, за истински предстваления, за които си струва да си дадете парите... ГЛЕДАЙТЕ!!!: "Коса" в театър София или "Вечеря за тъпаци"
и "Повелителя на глупците" в Сатеричния театър или "Кучета" в руския център, последното пожъна фурор във Франция :) ще проверя как стоят нещата с тетралната трупа на софийския и техните представления :)
let the sunshine in
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Аз обожавам да ходя на театър и цяло лято с нетърпение чаках да дойде началото на новия театрален сезон и театрите да започнат да работят на пълни обороти. А сега поради стеклите се обстоятелства няма да мога да ги посетя :cry: :cry: :cry:
Някой ако е гледал нещо интересно моля да го сподели, така поне ще зная какво изпускам :(
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

fire, ама ти си била голям мазохист... :wink: (шегувам се); и аз миналата година по една или друга причина всяка седмица се канех да ходя на кино и все не ходех...поне знаех постановките в повечето театри.. :roll: Но тази- ще се стягам!
Успях да гледам само "Хъшове" в Народния- беше супер!Актьорите бяха страхотни, а и не мога да повярвам, че една по-модерна интерпретация ми хареса толкова много. По принцип се дразня на модернистичните и налудничави идеи, които се вкарват в класическите творби...Но беше много хубаво!
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хъшове в Народния ти е харесал? ЛОЛ!
Мен прословутия и прехвален Валери Йорданов ми къса нервите, ужасен е...иначе са ентусиасти...

Ходете в 199, там е истината, хора, горещо препоръчвам:
- Секс, Наркотици и Рокендрол (преди 2 дни Баташов ни побърка да ни ебава с едно другарче, ама и ние бяхме достойни съперници :wink: )
- Алхимикът (ВЪПРЕКИ Валери Йорданов)
- Никой не знае, че сън куче
- Дуенде
- Храбрият шивач (не се майтапя, сериозно говоря)

В Армията не препоръчвам кой знае колко неща (аз не съм ги гледала и всичките), но може да гледате Секс, Наркотици и Рокендрол (с Ивайло Христов, Дони и коцето Калки), да сравнявате просто...макар че едва ли има място за сравнение, Баташов е несравним, просто лудница, експлозив...Също и Майсторът и Маргарита - заслужава си, малко се побъркваш, но е добре направено :) а и Георги Спасов като Воланд...мда, такъв кеф просто няма...И Мая Новоселска - Бегемот, такава двойка (смееееееех, смех). Пък и Майсторът е Вальо Танев, когото никак не харесвам, но когото много уважавам, страхотен е. Виж, Маргаритите са много зле, а и Стефан Вълдобрев и Камен Донев засират пейзажа, хубавото е, че се появяват за доволно малко време :)

Засега толкоз от мен...а, да, препоръчвам и Ръгби в Народния, весело е, също и Ритм и SEXXX на Андрей Баташов в Сълза и смях и Януари в Сатиричния (ама Януари май повече заради Любо Нейков и Краси Радков) :wink:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

За съжаление не ходя на театър... :cry: :oops: :oops: :oops:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Никога не е късно да започнеш. Опитай и ще видиш, че няма да съжаляваш. Гарантирам! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”