Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Много добро наистина! Поздравления, явно младите не си губите времето! Жалко че по мое време нямаше такива неща и нямаше кой да се сети да направи нещо подобно! Успех на всички кандидати за студенти!
Съжалявам, ако се повтарям с някой друг. Въпросните 15 левчета май не се палащат в СУ, а на друго място, където ти дават квитанцийка, която показваш в СУ при записването. Така ли е? И ако да-къде се дават тез парички...
Искам да питам...ако кандидатствам с 2 предмета- биология и химия- как се попълват документите? Пиша си специалностите, които искам на едно по ред на желанията и те си търсят оценките от съответните изпити или ?
Atlantida написа:Искам да питам...ако кандидатствам с 2 предмета- биология и химия- как се попълват документите? Пиша си специалностите, които искам на едно по ред на желанията и те си търсят оценките от съответните изпити или ?
Абсолютно.
Пишеш си желанията, а балът ти се изчислява според формулите за всяка специалност.
Много ми е спешно,моля някой да ми отговори.Тук прочетох,че ако се явяваш втора година (т.е. ако си завършил миналата година) ,трябва по-рано да подадеш документи.Знаете ли какви са сроковете за подаване на документи в СУ и УНСС,понеже аз за пръв път чувам за такова нещо.