Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз не бих се отказала от -истиките,ако знаех,че имам някакви шансове на изпита по език.Звучат ми много перспективни!А колкото до РРП-няколко пъти гледах учебния план за първи и втори курс и не видях да се учат много неща,свързани с политика! Даже напротив,изглежда ми много интересно.
Понеже направих голямата грешка да не си взема справочника за СУ,защото исках да уча само Туризъм,може ли да ми кажете с гео и английски за какви други специалности може да се кандидатства.Освен Геология География и Туризъм?Мерси предварително!
Someday, this beach might wash away…the oceans may dry…the sun could dim but on that day, I’ll still be loving you.Always and forever!
ArtBox написа:Понеже направих голямата грешка да не си взема справочника за СУ,защото исках да уча само Туризъм,може ли да ми кажете с гео и английски за какви други специалности може да се кандидатства.Освен Геология География и Туризъм?Мерси предварително!
ArtBox написа:Понеже направих голямата грешка да не си взема справочника за СУ,защото исках да уча само Туризъм,може ли да ми кажете с гео и английски за какви други специалности може да се кандидатства.Освен Геология География и Туризъм?Мерси предварително!
да ти кажа и аз не пиша ама не си давам зор!не съм от тези хора които по цял ден влагат силите си в учене!Аз уча но по-голямата част от времето си се забавлявам.Пък гошко ти не си този който ще казва кога и кой да учи!Мисля ,че всеки сам избира как да се подготвя!
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!