има и нови материали в сайта
Английска филология 2
Модератор: Don Horhe
- melt with the stars
- В началото бе словото
Може ли някои да даде едно рамо и да каже кои въпроси и кое семейство езици се е падало минали години по Лингвистичен Дебат?
ще съм му безкрайно благодарна
How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Аз дочух, че миналата година се е паднало Indo-Iranian subfamily.
Аз имам друг въпрос към горните курсове. Масово ли се преписва на този изпит?! Всички край мен сега правят царски пищови и аз съм бяснааааааааааааааааааааааааааа!!! И моля ви, не ми отговаряйте с "Ами прави и ти" - далеч не искам това да чуя и още по-малко искам това да правя!!! Искам някой да се съгласи с мен, че просто не е честно. Сега ще кажете "Ми ти пак си учи, изкарай си оценката и хич да не ти дреме как останалите са изкарали тяхната". Да, ама не. Да вземем за пример въпросното Indo-European subfamily. Колкото и да го уча това нещо, не е възможно, просто не е възможно да го напиша така изчерпателно и безгрешно, както ще го е 'потготвил' колегата с царския пищов. Гррррррррррррррррр
Аз имам друг въпрос към горните курсове. Масово ли се преписва на този изпит?! Всички край мен сега правят царски пищови и аз съм бяснааааааааааааааааааааааааааа!!! И моля ви, не ми отговаряйте с "Ами прави и ти" - далеч не искам това да чуя и още по-малко искам това да правя!!! Искам някой да се съгласи с мен, че просто не е честно. Сега ще кажете "Ми ти пак си учи, изкарай си оценката и хич да не ти дреме как останалите са изкарали тяхната". Да, ама не. Да вземем за пример въпросното Indo-European subfamily. Колкото и да го уча това нещо, не е възможно, просто не е възможно да го напиша така изчерпателно и безгрешно, както ще го е 'потготвил' колегата с царския пищов. Гррррррррррррррррр
Ако това ще те успокои, специално за Indo-Iranian ни дадоха на негови листа да пишем. Колкото до царските - всеки си решава за себе си... в крайна сметка не е ли важно кой колко знае, а не дали колегата е получил 5.75, а аз 5.50??
Иначе на нашия изпит беше голямо преписване... струпвания и задръствания в тоалетната... ама това беше миналата година.
Успех!
Иначе на нашия изпит беше голямо преписване... струпвания и задръствания в тоалетната... ама това беше миналата година.
Успех!
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Някой от преподавателите беше казал, че дават листа само на влизането и на излизането от уни-то...
Колкото до това дали четат - разбира се, че четат! Защо миналата година се падна Indo-Iranian? Защото най-обстойно обсъдихме тук, че няма как да се падне тая тема!
Колкото до това дали четат - разбира се, че четат! Защо миналата година се падна Indo-Iranian? Защото най-обстойно обсъдихме тук, че няма как да се падне тая тема!
И ако трябва утре да избирам,
-
Ragnarock
- В началото бе словото
От твоите уста в божиите уши!MP написа:Ааааа, позната история. Нищо, тя Стойчева като стане професор след някой и друг месец може и да се оправи. Не му берете грижа на тоя изпит, не че вие не сте научили, просто така се е получило. Една колежка имаше 2-ка, после нищо не е учила цяло лято, и септември за същите неща Стойчева и е писала 5-ца. Това е за да ни вземат страха в първи курс.
Искам да помрънкам малко.
Предмета Общество и култура на Великобритания наиsтина ми хареса. Четох с удоволствие и за mid-term и за final. Две точки не ми стигнаха за да получа заветната тройка на final.
Сбърках подхода.
Трябваше да си науча нещата както си му е реда - с точките и запетайките и да забравя материала за 1 месец. Ама на!
Колкото и тривиално да звучи, този предмет наистина разшири кръгозора ми; даде ми възможност да погледна на света от един различен ъгъл...
Уф, айде стига излияния.
Да живей СУ!
Да живей АФ!
Да живей 1 група!
- melt with the stars
- В началото бе словото
aаа,защо ли не се изненадвамMERCES_LETIFER написа:Аз дочух, че миналата година се е паднало Indo-Iranian subfamily.
- melt with the stars
- В началото бе словото
хах,туй Indo-European subfamily и на мен ми разказва играта да ти кажа честноMERCES_LETIFER написа:Всички край мен сега правят царски пищови и аз съм бяснааааааааааааааааааааааааааа!!! И моля ви, не ми отговаряйте с "Ами прави и ти" - далеч не искам това да чуя и още по-малко искам това да правя!!! Искам някой да се съгласи с мен, че просто не е честно. Сега ще кажете "Ми ти пак си учи, изкарай си оценката и хич да не ти дреме как останалите са изкарали тяхната". Да, ама не. Да вземем за пример въпросното Indo-European subfamily. Колкото и да го уча това нещо, не е възможно, просто не е възможно да го напиша така изчерпателно и безгрешно, както ще го е 'потготвил' колегата с царския пищов. Гррррррррррррррррр

, обаче ти мислиш ли все пак,че царския пищов не се разпознава от километри все пак? Те преподавателите не ядат доматите с колците 
,така че не се ядосвай-важно е какво има на горния етаж How I wish I could surrender my soul;
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- melt with the stars
- В началото бе словото
от четвъртаMERCES_LETIFER написа:И на мен езиците са ми супер интересни. Притесняват ме темите. На всичкото отгоре не мога да точа локуми там.
melt with the stars, я кажи ти коя група си
п.с:мен темите ми са по-интересни(без Typology
- melt with the stars
- В началото бе словото
леле,какъв е този монопол на първа групаFeverNew написа:Я, нова колежка във форума
Welcome to our Internet society!
Да пишеш по-често
Аз съм първа група.