Hotel Rwanda
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Hotel Rwanda
гледах филма. свързан е със събитията в Руанда от 1994 г., когато Hutu Power избиват около 500 000 души. няма да ви разказвам за филма, можете да си го изтеглите.
http://www.listencharity.org/home.html
този линк съдържа инфо за Listen кампанията. целта е да се знае за какво става дума и какво се прави. не всички имаме дом, семейство и топла супа.
(=
бтв...лично мнение- трябва да се знае повече за тези инициативи(=
http://www.listencharity.org/home.html
този линк съдържа инфо за Listen кампанията. целта е да се знае за какво става дума и какво се прави. не всички имаме дом, семейство и топла супа.
(=
бтв...лично мнение- трябва да се знае повече за тези инициативи(=
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Ще взема и аз да го гледам.
Днес си пуснах Black Hawk Down, че ми се гледаше нещо с доста патаклама за разтоварване. И там в Сомалия 300 000 загинали. Въобще е тежко в Африка. Не стигат глад и болести, ама и граждански войни.
Днес си пуснах Black Hawk Down, че ми се гледаше нещо с доста патаклама за разтоварване. И там в Сомалия 300 000 загинали. Въобще е тежко в Африка. Не стигат глад и болести, ама и граждански войни.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А така, по-малко хора да има там, за да може другите да ядат 
pora_e_priqtel: I otvud okeanq li trqbva da ti chistq zolumite bre? Trqbva li da ti napomnqm, che nqmash s nito edna hilqdna po-golqmo pravo da jiveesh i da qdesh ot horata, koito sa bili izbiti v Rwanda? Kakto i po-malko, da ne vzemesh da se obidish
pora_e_priqtel: I otvud okeanq li trqbva da ti chistq zolumite bre? Trqbva li da ti napomnqm, che nqmash s nito edna hilqdna po-golqmo pravo da jiveesh i da qdesh ot horata, koito sa bili izbiti v Rwanda? Kakto i po-malko, da ne vzemesh da se obidish
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Паган написа:А така, по-малко хора да има там, за да може другите да ядат
pora_e_priqtel: I otvud okeanq li trqbva da ti chistq zolumite bre? Trqbva li da ti napomnqm, che nqmash s nito edna hilqdna po-golqmo pravo da jiveesh i da qdesh ot horata, koito sa bili izbiti v Rwanda? Kakto i po-malko, da ne vzemesh da se obidish![]()
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
На Боно и Боб Гелдоф им пука. И на Дъглас Адамс му пукаше.
А имахме и още теми на форума, ако не се лъжа Пора ги беше започвал.
Абе пука ни, ама какво да направим?
Това, че ще ми е гадно и ще се сдухам, не им помага на тях. Да си сложа една лентичка "не сте сами"?
(сори за тона, днес не ми е ден:( )
А имахме и още теми на форума, ако не се лъжа Пора ги беше започвал.
Абе пука ни, ама какво да направим?
Това, че ще ми е гадно и ще се сдухам, не им помага на тях. Да си сложа една лентичка "не сте сами"?
(сори за тона, днес не ми е ден:( )
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Е какво да направят западняците? Ако не си изядат вечерята, това ще помогне ли с нещо?phoebe написа:К'во му е на тона ти. Прав си.
Точно в тоя филм май беше казано, западняците (то и нас ни слагат в това число, спрямо Руанда), гледат по новините ужасите по света, казват "ох колко лошо" и отиват да си ядат вечерята.
Много съм песимистична днес.