Като малки, какви сте мечтали да станете като пораснете...

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
2shae
В началото бе словото

Мнение от 2shae »

Sunny,радвам се,че камионите привличат и нежния пол!Ако са захвана някъде(ама е голям проблем,щото искат категория C+E,а аз имам само C),ще пътувам само с тебе.Обещавам!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Абе най-добре привличат парите та като малък ,че и сега си мечтая да изкарвам много пари... :lol: :lol: :lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

mushroomhead написа:Абе най-добре привличат парите та като малък ,че и сега си мечтая да изкарвам много пари... :lol: :lol: :lol:
Аз пък си мечтая да харча много пари :) Не държа да ги изкарвам точно аз :P
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Не в този ред де, но в различни етапи от развитието ми като... дете :) съм искал да бъда:
художник-аниматор, астроном, актьор (бахаха :P ), палеонтолог (и аз се кефех на динозаври и фосили... по разни книжки и филмчета, де :)), футболист, музикант, журналист и фотограф.
За мое огромно съжаление няма никакви изгледи да се занимавам с което и да било от тези неща :)
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

като бях малка една от най-добрите ми приятелки искаше да стане богата безработна...това се превърна в следващата ми професия-мечта :D
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

valeriq написа:като бях малка една от най-добрите ми приятелки искаше да стане богата безработна...това се превърна в следващата ми професия-мечта :D
Ами това става обикновено като се омъжиш за някой могат и добре облечен бизнесмен :wink:
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Приемам,2shae!Иначе нужната категория и аз я нямам. :roll: Обаче предлагам ти да изкараш курсовете,аз ще си купя една книжка и тръгваме.Пишеш ме втори шофьор , а като ми дойде редът само сменяш шайбата и пак си ти зад волана. :wink: Аз ще ти говоря да не заспиш,фрапе ще правя в движение и изобщо много неща мога.За прехраната няма да се грижиш,за преговорите с митничарите и полицаите също...+ предлагам купончетата за баня да са за мен,при добро поведение ти отстъпвам на 2 дни 1.Пушач ли си?

"М/у другото" ти какво (ще) учиш?
Smile!
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

mushroomhead написа: Ами това става обикновено като се омъжиш за някой могат и добре облечен бизнесмен :wink:
да-де...ама тази идея нещо не ме съблазнява :?
Аватар
Makmurfy
В началото бе словото

Мнение от Makmurfy »

aз исках да стана художник или химик :) и все още е така
Аватар
2shae
В началото бе словото

Мнение от 2shae »

Не Sunny,не пуша!И да знаеш,че от нас по печени тираджии няма да има!Сега съм на 20 и ми трябва още 1 година за да имам право да се явя за C+E.Ще съм 1 курс във ФНПП специалност 'Предучилищна педагогика с немски език!А ти какво учиш?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз първо съм искала да стана фурнаджийка, ама не го помня, наскоро нашите ми го припомниха, понеже заявих, че като забогатея, ще отворя хлебопекарна, адски много обичам аромата на токующо изпечен хляб с хрупкава коричка...Мммм...
После исках да стана полицай в линейка (убийте ме, идея си нямам о значи това).
След това частен детектив.
После - археолог.
После - журналист.

Лошото е, че след това дойде идеята за оперна режисура, преплете се с тази за куклена такава, омеша се с журналистиката, в резултат на което уча 2 от 3те (повече просто не можеше) и понятие си нямам каква всъщност искам да стана. егати кошмара...Поне като съм била малка, съм знаела какво искам.
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Аз май съм искала всичко - от шофьор на автобус до режисьор. Но винаги най-много съм искала да стна сценарист и да правя филми. Имам толкова много идеи в главата си за такива! :lol:
Изображение
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Aз ще съм социология,но то си е съвместимо с тировете,нали? :wink: Какви камиони харесваш?
Smile!
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

:lol:
Хехе, не, не камиони. Бусчета - исках да карам тея първите мерцедесчета от градския транспорт!!! Хахах, леле, колко съм била заблудена. Тука, в София да караш каквото и да било е постижение, стига да не е огромен джип с тъмни стъкла и номер С 8888 ХХ - тогава ти правят път и не ти свиркат - казвам го по лични наблюдения. Но подобен джип мога само да сънувам. :wink:
Изображение
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

мечта=> Ами да взема златен медал от Олимпиадата в София през 2014. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”