Право - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
аааа, аз излязох като някакъв идиот....само аз ли го влача НПshaho написа:Ще ти се отговори след сесията. В момента всички четвъртокурсници зубрят яко и освен Викито други такива екземпляри нямаzlostar написа:А някой явявал ли се е на устен по НП, да каже там как стоят нещата?
Злостър, нали ти казах, че на устен не къса толкова, ама аз не се явих, защото сметнах че няма да се справя /минах веднъж теста, ама трябваше на устен и се отказах/Но ако му кажеш , че няма легално определение за нещо или има пък то няма,направо те къса
стискам палци на всички при стойнов
някой има ли информация как минава изпита при лазер груев. по специално отразява ли се по някакъв начин върху изпита фактът, че си се готвил по учебника на александър стойнов
някой има ли информация как минава изпита при лазер груев. по специално отразява ли се по някакъв начин върху изпита фактът, че си се готвил по учебника на александър стойнов
Последно промяна от EgoWar на 25 Юни 2007, 09:37, променено общо 1 път.
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Има и мн по-кофти неща от тва да те скъсат,няма да изброявам,за да не депресирам още повече обстановката,но не се психирайте чак толкова.Все пак това са просто изпити и на мен не ми е мн забавно,но сами сме си го избрали.Опитвам се да успокоя и себе си такаshaho написа:Има и по-страшни неща от това да те скъсат на редовната. Например да те скъсат и на поправителната