Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Защото Бог е давал, давал... защото красотата й не е геометрична, а в нея има някакъв чар... Наистина неповторим... и хирург да я е направил - страшна е... Жена съм, но наистина ми харесва красотата й
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Защото Бог е давал, давал... защото красотата й не е геометрична, а в нея има някакъв чар... Наистина неповторим... и хирург да я е направил - страшна е... Жена съм, но наистина ми харесва красотата й
прав ъгъл бедрото на квадрат + бедрото на квадрат = основата на квадрат
лицето е равно на полуперимтъра по радиуса
Page_B написа:Защото Бог е давал, давал... защото красотата й не е геометрична, а в нея има някакъв чар... Наистина неповторим... и хирург да я е направил - страшна е... Жена съм, но наистина ми харесва красотата й
няма да флудя темата, ама...мен как Анджелина въобще не ми е в Топ 10
(=
прав ъгъл бедрото на квадрат + бедрото на квадрат = основата на квадрат
лицето е равно на полуперимтъра по радиуса
хмм паже би ти верно си ми съмнителна обаче
Под "геометрична красота" имах предвид типа красота на Мишел Пфайфър например... Иначе какво те съмнява - ориентацията ми ли ?.... Просто оценявам красивото... В днешно време всяка похвала буди съмнение (за жалост)... хайде стига флууд вече... все пак това е топик за абитуриенти ... аз спирам
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций