ти търсиш логика в българска система... тцтцsmth написа:Добре де,ето ти следната ситуация.Някой с малко по-ниска оценка е писал МБ на първо място,а другия-с 5 стотни по-висока чак на 4-то.Защо ми е да приемат тоя с по-високата,след като очевидно няма никакво желание да учи МБ.А и тогава обяснете ми каква е важността на подреждането на специалностите?Незнам,нещо с тея желания хептен се обърках
да дори да му е 10то желание и само за него да стига бала и да е с 5 стотни повече от твоя ще го приемат.
трябва да подредиш специалностите по желанията си. да речем ако искаш най-много медицина, после мб, после бт, после обща биология пишеш
1.мед
2.мб
3.бт
4.биология
да речем баловете за специалностите са 29, 28,27,26.. и твоят е например 27,5. не ти стига за медицина->гледат второто->не ти стига за мб->гледат 3тото... стига ти-> приет си бт. можеш да се запишеш или да подадеш документи за второ класиране
има втори човек с бал 26,9. неговите желания са:
1.бт
2.мб например
е, независимо че бт му е първо желание,а на теб трето, неговият бал не му стига...
мен ако питате не трябва да може да се посочват повече от 3 желания например ама кой ме пита