И аз писах 3 специалности за 4 изпита миналата година, ама по 3то желание ако ме бяха приели, нямаше да запиша.impreza написа:Аз писах само 2heygod написа:Освен мене,аз писах само 3 специалности.FTF написа:@Тремор
Всички пишат всичко, пък кой къде се падне, не че няма желаещи.Просто дано си от първите![]()
![]()
Коя е най-желаната специалност /история/
Модератор: Boromir
- явор
- Летописец Виртуоз
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Ами аз така направих.На 1-во писах редовно,а на второ задочно.Така като гледам КСК от 2000 година задочното си стои някъде около 25 и нещо.Само че не знам редовното как ще е тази година.Мислите ли че ще е по-нисък бала?Аз говорих с проверяващ от СУ и ми каза че баловете ще са доста по-ниски от предишните години,тъй като не могат да си набавят студенти.Пък и по литература имаше бая скъсани.А честно казано не искам да уча право задочно,искам да си ме приемат редовно, но ще видим де,има още няколко дни.И все пак най-страшното мина(изпитите де),то иначе май най-страшното предстой като ни приематShamana написа:Дам, аз мисля да пиша на второ място право задочно.Не знам как ще е балът тая година, но миналата е бил доста нисък.damien написа:дам, и аз се чудих как така можеш да пишеш 1-во желание право, а 2-ро: право-задочно
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Специалността си е много добра и дава перспективи за развитие. А и освен това всички, които учим това ни харесва! Не е заради името, заради това, че е ново...Никой не е мислил какво ще стане после! Къде можеш безплатно да научиш 2 балкански езика и да ти се преподава история и политология? И не важи никакъв стаден принцип...Не плюя по другите специалности, защото всеки сам си решава живота, нали?dimage написа:fly4o а за МСЮЕ и аз съм в шок... но както вече казах - хора има много ...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."