Хайде, подкупни душици, предложете му се!!!fly4o написа:Хм..не знам от колко теми се тегли, но, който ходи в София на уроци и може да ми даде някаква информация кои автори отпадат, съм склонен да платя колкото каже![]()
![]()
Теми Литература 1990-2007
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
- reni.misskiss
- В началото бе словото
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
-
F-o-U-N-D-e-R
- В началото бе словото
- teufelchen
- От дъжд на вятър
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
fly4o написа:Хм..не знам от колко теми се тегли, но, който ходи в София на уроци и може да ми даде някаква информация кои автори отпадат, съм склонен да платя колкото каже![]()
![]()
Направо тази година промоция - на 10 на ЛС да се прати разработена темата, която ще се падне.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
яйц! по-тихо, моля те! може някой от комисията да те чуе и...не ми се мисли простоМила написа:тая година си мисля, за Гео Милев. Дали от комисията си мислят същото... Надявам се и на Дебелянов, евентуално... но моята тема мечта е само една:
Любовната лирика на Яворов!
пп: спокс, ако се падне поне 4 ще изкарам
:-)
Продавам теми по литература.
Разработени са перфектно, стилистично и граматично са издържани, проверявани са от университетски преподавател.
Комплектът включва всички автори от конспекта за изпита по литература във всички ВУЗ-ове.
Teмите струват 50 лв.
За подробности ми пишете на strange@start.bg
или звънете на тел. 0878960026
София
Разработени са перфектно, стилистично и граматично са издържани, проверявани са от университетски преподавател.
Комплектът включва всички автори от конспекта за изпита по литература във всички ВУЗ-ове.
Teмите струват 50 лв.
За подробности ми пишете на strange@start.bg
или звънете на тел. 0878960026
София
-
Optimistichen_pesimist
- В началото бе словото
Ти не си с целия сиnediii написа:аз пък не се притеснявам толкова за литературата. общо взето ми е лесно...е, все пак се надявам да не се падат Гео Милев или Вапцаров, че направо...пфффф Искам Яворов, Дебелянов, П.Славейков, Далчев или Алеко!![]()
"Няма нищо по-силно от сърцето на доброволеца"
паникаааааааааа
хораааааааа
изпадам в паника! направо съм в депресия! започвам да сънувам авторите! надявам се тази година да не се падне димов,йовков,вапцаров,ботев,вазов или алеко! мн са гадни!!! 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!