Коя е най-желаната специалност /история/

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

impreza написа:
heygod написа:
FTF написа:@Тремор
Всички пишат всичко, пък кой къде се падне, не че няма желаещи.Просто дано си от първите :wink:
Освен мене,аз писах само 3 специалности. :lol: :lol: :lol:
Аз писах само 2 :lol:
И аз писах 3 специалности за 4 изпита миналата година, ама по 3то желание ако ме бяха приели, нямаше да запиша.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Така е. Вие дето си учите само вие си знаете :wink:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

ох, явно всички кандидат-прависти сме пред дилемата 2-ро желание :(
първоначално се двоумях м/у социология и ПА, ама вие както ги нареждате... :x ; сега трябва да умувам над глупости!
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Абе хора...нали след като казармата вече не е задължителна, можеш да запишеш задочно спокойно?Защото нали до миналата година за момче трябваше да е служил :)
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

дам, и аз се чудих как така можеш да пишеш 1-во желание право, а 2-ро: право-задочно :?
Аватар
Shamana
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Shamana »

damien написа:дам, и аз се чудих как така можеш да пишеш 1-во желание право, а 2-ро: право-задочно :?
Дам, аз мисля да пиша на второ място право задочно.Не знам как ще е балът тая година, но миналата е бил доста нисък.
A black wind took you away, from sight
And held the darkness over day, that night
hopeless
В началото бе словото

Мнение от hopeless »

Shamana написа:
damien написа:дам, и аз се чудих как така можеш да пишеш 1-во желание право, а 2-ро: право-задочно :?
Дам, аз мисля да пиша на второ място право задочно.Не знам как ще е балът тая година, но миналата е бил доста нисък.
Ами аз така направих.На 1-во писах редовно,а на второ задочно.Така като гледам КСК от 2000 година задочното си стои някъде около 25 и нещо.Само че не знам редовното как ще е тази година.Мислите ли че ще е по-нисък бала?Аз говорих с проверяващ от СУ и ми каза че баловете ще са доста по-ниски от предишните години,тъй като не могат да си набавят студенти.Пък и по литература имаше бая скъсани.А честно казано не искам да уча право задочно,искам да си ме приемат редовно, но ще видим де,има още няколко дни.И все пак най-страшното мина(изпитите де),то иначе май най-страшното предстой като ни приемат :lol: Но Дай Боже Всекиму!!!
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

dimage написа:fly4o а за МСЮЕ и аз съм в шок... но както вече казах - хора има много ...
Специалността си е много добра и дава перспективи за развитие. А и освен това всички, които учим това ни харесва! Не е заради името, заради това, че е ново...Никой не е мислил какво ще стане после! Къде можеш безплатно да научиш 2 балкански езика и да ти се преподава история и политология? И не важи никакъв стаден принцип...Не плюя по другите специалности, защото всеки сам си решава живота, нали?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”