Кандидат-политолози

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Ами нещо се затруднявам във формулировката на втория пакет, понеже общо взето в първия се изчерпах. Изключително съм благодарен. Пиша политология на второ място. Дай Боже на есен Алма ви матерна дето се викаше :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Райков
От дъжд на вятър
Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

А кое е на първо? Нали знаеш, че тука балът е максимално висок?
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

Здравейте, успокоявам се като виждам, че не съм единствената, която има проблем с подредбата на специалности, радвам се и че има хора, които са готови да разясняват, защото информацията в справочника не е достатъчна. Аз няма да се явявам на редовен, защото съм доволна от оценката си и затова по цял ден стоя тук във форума и събирам инф:) и честно казано много съм объркана, а времето течеее...
Райков
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Можеш да споделиш каква оценка си изкарала. Кажи също така коя специалност ти е най на сърцето и между кои се колебаеш :) Ще се постарая да ти разясня как стоят горе-долу нещата. :tongue8:
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

ами аз имам 5,75:) по принцип се колебая между Публична адм и Минало и съвремие на ЮИЕ, но не знам какво точно се учи в ПА, а и не чувам добри отзиви за нея, докато другата спец ми се струва доста интересна :roll:
Райков
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Ами не че нещо имам против тези специалности, но ти препоръчвам да избереш Политология пред тях. :) А иначе браво за оценката и аз бях като тебе миналата година. Времето до записването можеш да го използваш например за ... шофьорски курсове :) :roll:
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Да, и аз подкрепям за политология, защото поне съществува професия политолог :) А МСЮЕ ми е любимата- култува специалност :)
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

през това време докато дойде време за класиране правя всичко друго, но не и да карам шофьорски курсове :) работя, чета книги, губя си времето... :) по принцип беше предвидено за учене:)
Иначе относно специалностите все повече си мисля, че ще пиша МСЮИЕ :) кефи ме много, пък и всеки си има предпочитания.
Райков
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Еми жалко тогава :? На МСЮИЕ даже не знам какъв им е минималният бал, но с 5.75 щеше да си влезеш при нас без проблем.

@fly4o - Политологията е призвание :) Една колежка от по-горен курс, когато е кандидатствала е писала само 1 предмет :) Няма нищо по-лошо за един кандидат-студент от това да не е наясно какво иска да учи. Аз си знаех от 11-ти клас :)
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Ох и аз от 11 клас искам политология... Имам 5 на изпита по история, но на редовния ще се боря за повече... Защото балът там миналата година си е бил височък :(
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

@Райков на първо място съм писал МО. Общо взето съм правил подредбата на основание написаното в справочника като възможна реализация за специалностите. Незнам нищо повече. Културология, Европеистика, Социология всичко съм гледал от справочника квото пише. За това ми се искаше някои да се включи да каже има ли нещо вярно в тва дето го пишат или нещата не стоят баш така. За политология съм сигурен вече(благодарение на теб). Разчитам повече на изпита по език щото ако се оакам на историята и не стигна до МО поне езика ще спаси положението и току виж ето ме на аз и ти и другите колеги и вълци пием винце наесен :lol: :wink:
Райков
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

@Page_B - стискам палци да успееш. Трябва ти 5.50 някъде и си вътре. Стига да го искаш достатъчно силно ще се справиш :)

@FTF - МО е готина специалност. Смятам, че са на едно ниво с Политологията. Европейстиката също не е никак зле. Доколкото знам са добри преподавателите. В Социологията по мои данни ги спукват от учене и не е особено лесно. Аз имам избираема дисциплина социология и беше интересно, но трудно. Културологията... това което знам за тази специалност е, че студентите й са доста активни, а това предполагам се дължи до известна степен и на преподавателите.
Щом е за вино и бира - винаги съм на линия :) Тука сме ценители... или поне аз :)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Мерси за доразясненията :wink: Тепърва ще се лее пот и кръв и евентуално някви други напитки :lol:
Райков
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Айде какво стана кандидат-политолози? Уж една от най-желаните специалности, а въпросите и хората дето се интересуват тука - малко. Сигурно всичко ви е ясно :lol:
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Цари хаос и безредие със всеки изминал ден се приближаваме към изпитите 8) Почват да се обсъждат теми от сорта на: Има ли смисъл, как ще се реализирам, ма дали наистина е толкова хубаво колкото казват и подобни, не само за Политология а въобще. Студентите много ни помагате само че и сред вас си има недоволни и доволни, и мнения всякакви. Това бута напрежението до самия лимит
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”