uktc написа:Тука май е пълно със софиянци, които ги е яд, че не могат да идат на общежитие и затова плюят!
Аз съм от Пловдив
И повярвай ми ......... няма Абсолютно нищо за което да завиждам на Студентски
Модератор: Boromir
Всеки си има собствено мнениеNikince написа:uktc написа:Тука май е пълно със софиянци, които ги е яд, че не могат да идат на общежитие и затова плюят!
Аз съм от Пловдив
И повярвай ми ......... няма Абсолютно нищо за което да завиждам на Студентски
TheGreat7 написа:Всеки си има собствено мнениеNikince написа:uktc написа:Тука май е пълно със софиянци, които ги е яд, че не могат да идат на общежитие и затова плюят!
Аз съм от Пловдив
И повярвай ми ......... няма Абсолютно нищо за което да завиждам на СтудентскиАз пък супер много се кефя на Ст. град
goshko написа:еми те тези слухове са на двете крайности - едните студенти са категорични че в Студентски град е добре да се живее, а втората половина са категорични че не е добре да се живее там...
Това беше изказване, лишено от смисъл... Как може да заявиш, че софиянците тОООлкова искат да живеят в общежитие, при положение, че повечето живеят в нормални квартали, нормалнo големи апартаменти, с кухня, баня и т.н.... А и освен това всеки, който иска да отиде на дискотека в Студ.град, на купон или на кръчма - може да го направи по всяко време... Много се дразня на такива коментари.uktc написа:Тука май е пълно със софиянци, които ги е яд, че не могат да идат на общежитие и затова плюят!