Hold your breath and count to ten..
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- PrincessSuperstar
- Драскач
Беше уникално! Първият им концерт беше най-якото преживяване в живота ми, този беше... второто най-яко преживяване
Това е велика група!
снимки: http://netinfo.bg/photo/2007.18.06place ... x_4.htm#48
Много ме изкефиха и Остава, много добро шоу направиха.
Само дето не мога да разбера кой е решил, че Зимният дворец е концертна зала? Особено пълен с хора посред лято?! Беше адският задух, направо не се издържаше. Толкова ли не можаха да намерят място на открито или поне зала, пригодена за проветряване?!
снимки: http://netinfo.bg/photo/2007.18.06place ... x_4.htm#48
Много ме изкефиха и Остава, много добро шоу направиха.
Само дето не мога да разбера кой е решил, че Зимният дворец е концертна зала? Особено пълен с хора посред лято?! Беше адският задух, направо не се издържаше. Толкова ли не можаха да намерят място на открито или поне зала, пригодена за проветряване?!
Концертът беше наистина невероятен! Първо Остава свириха около 30 минути, след което последва малко по-дълга пауза. И, както помрънквах наляво-надясно поради господстващата жега, изведнъж чух, че от колоните долиташе Kool thing на Sonic Youth, а после Sugar на Ladytron - идеше ми да си заблъскам тъпата тиква някъде в пода (ако се намереше място, де
), защото толкова много исках да запомня всяко детайлче, а се усетих, че май не се справям много добре с тази задача до момента
. Обаче нямах кой знае колко време за тези мрачни мисли, тъй като дойде часът на истината, а именно - 21:15 или някъде там
! Струва ми се, че и само Placebo да кажа, ще е напълно достатъчно. Нямаше кой знае какви приказки от страна на групата, но и не беше нужно (пък и те май не са някакви страшни бъбривци по принцип
). Свириха зашеметяващо добре(а и май голям късмет съм извадила с мястото си, защото при мен звукът беше перфектен, а след концерта чух някой хора да се оплакват, че са чували много лошо). Естествено, като се вземе предвид силно изразената ми отвеяност и цялата еуфория, не успях да запомня почти въобще реда на песните
, но цялостният спомен за прекрасния концерт си остава неизличим
.