Ти май наричаш мен и 90% от познатите ми тъпи, а?! Е не си познал!!!FTF написа:Няма един интелигентен свестен българин, който да признава тая музика.
MERCES_LETIFER, недей заблуждава...
1. представям си колко внушителна визия имате спрямо празневащите рд-то, или колко разбрани (каквито твърде рядко има) са били!
2. някой хора спят много леко, а не като пънове, че да не чуват музиката.
3. Студентски град е на челни позиции за превръщането на София в най-мръсния град в България! Навсякъде боклуци... Да не говорим за самите общежития(някой) общите части на какво приличат...
4. Ами ако съм на горен етаж и имам проблем с водата? (тук е мястото да отбележа, че по-бяла вода от тази в Студентски никъде не съм виждал)
5. За някой хора това е тясно... Аз искам да си имам моя стая с врата!
6. На човек бързо му се прияжда готвено! Освен това искам да си купувам и продукти от магазина, които да ям 2 дни... или искам колата да ми е студена - т.е. трябав ми хладилник! Няма постоянно да слизам до магазина.
7. Много стаи има, дето са зле. Един съученик ми разправя, че поканили един познат, да види стаята след ремонта, който правили 2-3 дни, и момчето попитало съвсем насериозно: "Сега ли ще почвате ремонта?"
8. Кражбите са факт! На 2ма мой познати им ги разбиха! И да, на сляпо разбиват, защото единия нямаше нищо особено в стаята си.
9. И за случването със съквартиранти - докато случиш на съквартиранти... първо и двамата да са турци, после македонци...
Големият плюс са парите(както по-евтиното място за спане, така и по-евтите консумативи, по евтините стоки и услуги в квартала) и близостта със студентите... това е!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"