Студентски град
Модератор: Boromir
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Джииииииииийзъъъъъъъъъс coolman!!! Ти май описваш някакво друго място, не това, в което аз живея девети месец вече.
Какви са тея крайности, бре. Аз с 1 нещо не мога да се съглася.
Какъв шум? Аз откакто съм тук е имало максимум 3 купона, които да пречат на съня ми. Имаше веднъж на долния етаж някакъв рожден ден - е, помолихме ги най-любезно да намалят, те не само намалиха, ама и минаха да ни почерпят с бонбони. От какво да се оплаква човек!
Това за мръсотията е абсолютен мит. Студентски не е по-мръсен, generally speaking, от коя да е друга част на кой да е друг град с преобладаващи обитатели - студенти.
Проблемът с топлата вода същестува само за горните етажи. За всички останали има постоянно, и то при положение, че и 3мата решите да се къпете един след друг, всеки в продължение на един час. Е къде другаде го има това?!
Съжалявам, че си случил на избухливи съквартиранти/съседи. Уви, не всички са (сме) такива.
Купони НЯМА толкова често, да повторя.
НЕ Е толкова тясно, колкото изглежда, изразено с цифрички.
Храната въобще не е проблем. Има си Фантастико, има си сергии с плодове и зеленчуци. Има си за всеки по нещо. Какво готвене?! То, тея с хладилник могат да се пишат щастливци
И това за ремонта е мит. Стаите не са толкова зле, колкото ги описваш. Моята баня си беше перфектна и ремонтирана, така си я заварих. Балатума в стаята е леко кофти, но това не ми пречи на съществуванието по никакъв начин.
Метална врата - моля?! Първо, и тях ги разбиват. Второ, никой няма да тръгне да ти изнася телевизора, освен ако умишлено не разпространяваш информацията, че имаш такъв. Или мислите, че крадците на сляпо разбиват врати?!
Веднъж да случиш на съквартиранти (вариантите са, или да дойдеш с приятели, или на късмет да попаднеш на свестни) - нямаш никакви проблеми. А веднъж да дойдеш в 42Б (малко реклама; това е най-якия блок!!!) - ще се убедиш, че в Студентски град може да е прекрасно!
Какви са тея крайности, бре. Аз с 1 нещо не мога да се съглася.
Какъв шум? Аз откакто съм тук е имало максимум 3 купона, които да пречат на съня ми. Имаше веднъж на долния етаж някакъв рожден ден - е, помолихме ги най-любезно да намалят, те не само намалиха, ама и минаха да ни почерпят с бонбони. От какво да се оплаква човек!
Това за мръсотията е абсолютен мит. Студентски не е по-мръсен, generally speaking, от коя да е друга част на кой да е друг град с преобладаващи обитатели - студенти.
Проблемът с топлата вода същестува само за горните етажи. За всички останали има постоянно, и то при положение, че и 3мата решите да се къпете един след друг, всеки в продължение на един час. Е къде другаде го има това?!
Съжалявам, че си случил на избухливи съквартиранти/съседи. Уви, не всички са (сме) такива.
Купони НЯМА толкова често, да повторя.
НЕ Е толкова тясно, колкото изглежда, изразено с цифрички.
Храната въобще не е проблем. Има си Фантастико, има си сергии с плодове и зеленчуци. Има си за всеки по нещо. Какво готвене?! То, тея с хладилник могат да се пишат щастливци
И това за ремонта е мит. Стаите не са толкова зле, колкото ги описваш. Моята баня си беше перфектна и ремонтирана, така си я заварих. Балатума в стаята е леко кофти, но това не ми пречи на съществуванието по никакъв начин.
Метална врата - моля?! Първо, и тях ги разбиват. Второ, никой няма да тръгне да ти изнася телевизора, освен ако умишлено не разпространяваш информацията, че имаш такъв. Или мислите, че крадците на сляпо разбиват врати?!
Веднъж да случиш на съквартиранти (вариантите са, или да дойдеш с приятели, или на късмет да попаднеш на свестни) - нямаш никакви проблеми. А веднъж да дойдеш в 42Б (малко реклама; това е най-якия блок!!!) - ще се убедиш, че в Студентски град може да е прекрасно!
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Еее.. с тая чалга..Ще кажеш, че няма човек в този форум, който да слуша чалгаdamien написа:абе не всички общежития са кофти...знам за случай, в който имало вечерен час( към 22:00) и после оставаш да спиш на някоя пейка...за купончета и чалгарски изпълнения да не говорим
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
Аз бих казал, че няма човек, който да не слуша чалга, въпреки че не всички си го признаватfly4o написа: Ще кажеш, че няма човек в този форум, който да слуша чалга
Последно промяна от uktc на 23 Юни 2007, 15:15, променено общо 1 път.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
"Радка пиратка" rulzzz!!!fly4o написа:Еее.. с тая чалга..Ще кажеш, че няма човек в този форум, който да слуша чалгаdamien написа:абе не всички общежития са кофти...знам за случай, в който имало вечерен час( към 22:00) и после оставаш да спиш на някоя пейка...за купончета и чалгарски изпълнения да не говорим
Егати омразата към тази музика
![]()
Nice from far, far from nice 
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Мисля,че музиката ще ни е най-малкият проблем,ако живеем в Студентски град!Аз и сега живея в ужасно шумен квартал,така че това едва ли ще ми пречи на ученето и на съня!Хлебарките се преживяват...По-скоро се надявам (ако изобщо се класирам за общежитие) да попадна на относително свестни съквартирантки! 
fly4o написа:O..тотално се отказах) Това по-зле от затвор звучи...честно! Толкова ли е сложно да направят частни блокове като общежития, в които стаите да са готини и да плащаш, ако ще по 150 лв на месец, ама поне да живееш нормално!
Не е чак толкова голям ужас да живееш в студентски (аз обаче не съм там
Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
Аз, аз не слушам чалга. Тва според мен е най-безсмисления стил музика, пълен със тъпи текстове, еднотипна мелодия и всичко е крадено от съседите. Макар че за някои, да видиш 100кг -вия съсед, потен, космат, по потник, да маа кебапчета с лютеница и да слуша Азис е нещо безценно. точно в тоя форум има поне един дето да е на друго мнение. Мъжете я слушат щото върви на ракията, жените щото са селски парчета и така са расли. Наложилият се бай Ганиовски манталитет си намери и музикален стил. С това мнение не задължавам никой и предпочитам да не ми се обърне внимание отколкото да се спори. Няма един интелигентен свестен българин, който да признава тая музика. А иначе мисля че damien имаше предвид не музката като стил, а точно "чалгарските" изпълнения",които също са станали нарицателни правете си сметката защо.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"