Тhe Beatles - Don`t Let Me Down, Eleanor Rigby, Hello Goodbye, Help, Hey Jude I Am The Walrus, Lady Madonna, Let It Be, Penny Lane, Sgt. Pepper`s Lonely Heart Club Band, Strawberry Fields Forever, When I`m Sixty Four, Whit A Little Help From My Friend, Yellow Submarine, Yesterday, You`re Going To Loose That Girl...
Oasis - All Around The World, Champagne Supernova, Don`t Look Back In Anger, D`yer Wanna Be A Spaceman, Guess God Thinks I`m Abel, Morning Glory, Live Forever, Lyla, Let There Be Love, Keep The Alive, Magic Pie, Part Of Queue, Rockin` Chair, Songbird, Stand By Me, Sunday Morning Call, Supersonic, Take Me Away, Thank You For The Good Times, The Girl In The Dirty Shirt, The Masterplan, The Meaning Of Soul, Up In The Sky Whatever, Wonderwall...
Следва Продължение...
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
пове4ето от лятото на 2005та -НАй-ве4е Kati Garbi-Esena Mono също така пак оттогава The Chemical Brothers-Galvanize... просто са ми много скъпи спомените от тези песнички
Най-лябими... да се ограничими до 2 любими мои стилови гурпи по 5 и една 5орка за другите...
R'n'B
Beyonce - Crazy in Love
Brandy - Afrodisiac
Amerie - Touch
Jennifer Lopez ft Nas - I'm gonna be alright
Ashanti - Only U
Чалга...
Ramzi - Кючек
Илиян - Ч.Р.Д
Малина - Страст
Деси Слава - Бели нощи
Деси Слава и Азис - Казваш, че ме обичаш
Други /бе не са прекалено различни ама.../
Tiziano Ferro - Perdono
Petey Pablo - Show Me Tha Money
MC Solaar - Inch Allah
Ъпсурт - 3 в 1
BallFace - Нека бъде лято (бе дали не трябваше 8ият облак)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
visez написа:ее на Activ-Visez простоооооооо виж,4е даже така ми е ника... ве4е каквито пароли пощи правя само тва ползвам/май тва не трябваше да го казвам /
тва са дето пеят за kylie нали ?? хихи много свежа песни4ка дам .. ноооо не се класира за любими... пък от Новите примерно SAY It Right е уникално добра оба4е трява да мине време, за да се види дали ще остане в графата.... така да се каже да отлежи... но 4естно казано не е еднодневките