Студентски град

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

O..тотално се отказах ;)) Това по-зле от затвор звучи...честно! Толкова ли е сложно да направят частни блокове като общежития, в които стаите да са готини и да плащаш, ако ще по 150 лв на месец, ама поне да живееш нормално!
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

А аз се питам, дали е толкова сложно да направят малко(двойно-тройно-четворно...все пак е 1лв) по-скъп, но хубав стол. :?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

За толкова пари - такова качество... Все пак е нормално хубавите квартири да са по-скъпи... Ако човек е готов да даде повече пари - по-добре да не се набутва в Щутгарт, а да си наеме обикновена квартира в друг квартал...
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Я кажете защо му викат Щутгарт?
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Защото на табелите на латиница го съкращават "Stud.grad" и просто звучи много подобно... Пък и той си е колоритен и това доста го иронизира :lol:
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

абе не всички общежития са кофти...знам за случай, в който имало вечерен час( към 22:00 :shock: ) и после оставаш да спиш на някоя пейка...за купончета и чалгарски изпълнения да не говорим
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Е може да има 1- 2 такива, но определено Студентски град става само за купони ( и то зависи къде и с кого) и в никакъв случай не става за живеене... Я си представи да седнеш да учиш там... :shock:
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Джииииииииийзъъъъъъъъъс coolman!!! Ти май описваш някакво друго място, не това, в което аз живея девети месец вече.
Какви са тея крайности, бре. Аз с 1 нещо не мога да се съглася.
Какъв шум? Аз откакто съм тук е имало максимум 3 купона, които да пречат на съня ми. Имаше веднъж на долния етаж някакъв рожден ден - е, помолихме ги най-любезно да намалят, те не само намалиха, ама и минаха да ни почерпят с бонбони. От какво да се оплаква човек!
Това за мръсотията е абсолютен мит. Студентски не е по-мръсен, generally speaking, от коя да е друга част на кой да е друг град с преобладаващи обитатели - студенти.
Проблемът с топлата вода същестува само за горните етажи. За всички останали има постоянно, и то при положение, че и 3мата решите да се къпете един след друг, всеки в продължение на един час. Е къде другаде го има това?!
Съжалявам, че си случил на избухливи съквартиранти/съседи. Уви, не всички са (сме) такива.
Купони НЯМА толкова често, да повторя.
НЕ Е толкова тясно, колкото изглежда, изразено с цифрички.
Храната въобще не е проблем. Има си Фантастико, има си сергии с плодове и зеленчуци. Има си за всеки по нещо. Какво готвене?! То, тея с хладилник могат да се пишат щастливци :)
И това за ремонта е мит. Стаите не са толкова зле, колкото ги описваш. Моята баня си беше перфектна и ремонтирана, така си я заварих. Балатума в стаята е леко кофти, но това не ми пречи на съществуванието по никакъв начин.
Метална врата - моля?! Първо, и тях ги разбиват. Второ, никой няма да тръгне да ти изнася телевизора, освен ако умишлено не разпространяваш информацията, че имаш такъв. Или мислите, че крадците на сляпо разбиват врати?!

Веднъж да случиш на съквартиранти (вариантите са, или да дойдеш с приятели, или на късмет да попаднеш на свестни) - нямаш никакви проблеми. А веднъж да дойдеш в 42Б (малко реклама; това е най-якия блок!!!) - ще се убедиш, че в Студентски град може да е прекрасно!
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

damien написа:абе не всички общежития са кофти...знам за случай, в който имало вечерен час( към 22:00 :shock: ) и после оставаш да спиш на някоя пейка...за купончета и чалгарски изпълнения да не говорим
Еее.. с тая чалга..Ще кажеш, че няма човек в този форум, който да слуша чалга :) Егати омразата към тази музика :lol: :lol:

I'm a believer
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

fly4o написа: Ще кажеш, че няма човек в този форум, който да слуша чалга :)
Аз бих казал, че няма човек, който да не слуша чалга, въпреки че не всички си го признават ;)
Последно промяна от uktc на 23 Юни 2007, 15:15, променено общо 1 път.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Да...определено!То тук май, май се преследва максимата: "Да живее рока" ;) Карай...аз поне съм широкоскроен в това отношение- никаква музика не ми е чужда ;)

I'm a believer
Аватар
Mira-kiflichkata
В началото бе словото

Мнение от Mira-kiflichkata »

fly4o написа:
damien написа:абе не всички общежития са кофти...знам за случай, в който имало вечерен час( към 22:00 :shock: ) и после оставаш да спиш на някоя пейка...за купончета и чалгарски изпълнения да не говорим
Еее.. с тая чалга..Ще кажеш, че няма човек в този форум, който да слуша чалга :) Егати омразата към тази музика :lol: :lol:
"Радка пиратка" rulzzz!!! :lol: :lol: :P
Nice from far, far from nice :)
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Мисля,че музиката ще ни е най-малкият проблем,ако живеем в Студентски град!Аз и сега живея в ужасно шумен квартал,така че това едва ли ще ми пречи на ученето и на съня!Хлебарките се преживяват...По-скоро се надявам (ако изобщо се класирам за общежитие) да попадна на относително свестни съквартирантки! :roll:
Аватар
EleiN
В началото бе словото

Мнение от EleiN »

fly4o написа:O..тотално се отказах ;)) Това по-зле от затвор звучи...честно! Толкова ли е сложно да направят частни блокове като общежития, в които стаите да са готини и да плащаш, ако ще по 150 лв на месец, ама поне да живееш нормално!

Не е чак толкова голям ужас да живееш в студентски (аз обаче не съм там :oops: :oops: :oops: ). Много зависи от човека. Някои от колегите са повече от доволни и желанието им да са там не е свързано само с ниския наем :roll:
Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Аз, аз не слушам чалга. Тва според мен е най-безсмисления стил музика, пълен със тъпи текстове, еднотипна мелодия и всичко е крадено от съседите. Макар че за някои, да видиш 100кг -вия съсед, потен, космат, по потник, да маа кебапчета с лютеница и да слуша Азис е нещо безценно. точно в тоя форум има поне един дето да е на друго мнение. Мъжете я слушат щото върви на ракията, жените щото са селски парчета и така са расли. Наложилият се бай Ганиовски манталитет си намери и музикален стил. С това мнение не задължавам никой и предпочитам да не ми се обърне внимание отколкото да се спори. Няма един интелигентен свестен българин, който да признава тая музика. А иначе мисля че damien имаше предвид не музката като стил, а точно "чалгарските" изпълнения",които също са станали нарицателни правете си сметката защо.
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”