Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Днес подавах документи и за всеки изпит искат по 20 лв няма намеление за втори или за трети.Ако подаваш документи от бюрата на ЦКПИ искат допълнително 14 лв. за превод.Сега си спомних,че на предварителния изпит по биология носих бележка от банката,където внесах парите за изпита.Сега обаче тези бележки ми ги взеха от бюрото на ЦКПИ. Незнам да не би да ми ги поискат като отида на редовните изпити?Аз прочетох,че на редовния изпит трябва да носим само лична карта и картончето с входящия номер.Някои знае ли нещо по въпроса?
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
На предварителния изпит да не би да ти поискаха листчето с платена такса,че да ти го поискат на редовния ?
Все пак ако не си платил няма и да имаш картонче с входящ номер,а ти имаш следователно си платила.
Няма какво да му мислиш.
Айде бе още веднъж ли да пиша Някой да постне тук местата за прием в ПУ понеже ги виждам като йероглифи
Едно благодаря от мен
Хайде да ви поуспокоя с една "новина":
момичето за което разпитвах каза че нейната учителка и казала че ако иска МБ в СУ няма нужда да се явява даже на следващия изпит по био
оценката й е 5,38
това е глупаво. какъв ще е бала се определя от оценките на другите кандидати. представи си тя има 5.38 ама други 100 момичета имат 5.40 и повече и мб им е желанието. едно време бала беше 28.50
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
Разбира се че никой не може да е 100% сигурен. Но учителката знае нивото на кандидат-студентите от доста години насам и е почти невъзможно да скочи балът с няколко единици.
Момичето, ще влезе с 5.38, смятам, че тази година бала ще бъде дори по- нисък и от миналата, за добро или за зло, но да не забравяме, че част от високите оценки са на кандидати които ще кандидатстват в МУ, така че шансовете с 5.38 са реални!
Аз бих се радвала да ме приемат в СУ-БФ и си мисля, че оценката от предварителния изпит ще ми стигне!