Да се преместиш в специалност ПРАВО - от коя специалност ?
Модератор: Boromir
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да се преместиш в специалност ПРАВО - от коя специалност ?
Може би не е точният раздел или място във форума и предварително се извинявам, но посочвам, че задавам този въпрос тук, защото има значение за мен и затова как ще подредя желаните от мен специалности в документите за кандидатстване.
Та, искам да попитам от кои специалности е най - лесно и възможно да се прехвърли студент в специалност право, разбира се като е постигнал необходимия успех и си е взел всички изпити след 1вата/2рата година ?
Предварително благодаря.
Та, искам да попитам от кои специалности е най - лесно и възможно да се прехвърли студент в специалност право, разбира се като е постигнал необходимия успех и си е взел всички изпити след 1вата/2рата година ?
Предварително благодаря.
Love, life, meaning ...
OVER
- Shamana
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Не е така.hazel написа:Ми аз доколкото знам, в правото може да се прехвърлиш само ако си влязла МО (или поне да го запишеш като втора специалност след втори курс). Иначе другия вариант е след първата година в (еди-)някаква специалност, дето не те кефи, да се пробваш наново през лятото.
От всяка една специалност можеш да се прехвърлиш стига да се са освободили места за право и да си държала същите кандт.-студ. изпити, които се искат за право.Разбира се и ако имаш необходимия успех.
A black wind took you away, from sight
And held the darkness over day, that night
And held the darkness over day, that night
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
ОК, моя грешка, за което се извинявам. Бях забравил за тоя случай. Само че обикновено хората с успеха си влизат директно, едва ли ще има такъв балък, който да се откаже (или всъщност може - ако искаш да си финансистче в УНСС например). Пък и да не забравяме колко влизат през задната врата.Shamana написа: Не е така.
От всяка една специалност можеш да се прехвърлиш стига да се са освободили места за право и да си държала същите кандт.-студ. изпити, които се искат за право.Разбира се и ако имаш необходимия успех.

- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
Какво например във философския?Защо пък там да е по-лесно?Xin написа:Сега се сетих, по-добре запиши нещо във философския например, да не е историческия, че там (философския) по-лесно се изкарват оценки, а ще ти трябва бал.
Nice from far, far from nice 
За да се прехвирлиш право трябва да си или МО и да си държал изпитите за право, или да си учил право в Търново. Ние сме последната година, която може да е от която и д е специалност
Имаше още един университет, но не мога да се сетя кой е
Имаше още един университет, но не мога да се сетя кой е
Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
- tiha_chest
- В началото бе словото
EleiN , недей отчайва момичето моля те. Аз съм първи курс (вече втори) социални дейности и един колега иска да се мести право. След като си поговори с една дама от Учебен отдел се оказа, че трябвало да има успех над 4.50, да е издържал изпитите по български и история, да си подаде необходимите документи за прехвърляне и му остава само да чака да види дали ще го огрее след класиранията за прехвърляне. А преди да посети Учебен отдел го бяха наплашили милия, че или трябва да е учил или да учи МО, да има успех в голяма близост до 6:00, или да си плати стабилно.
Така че дерзайте деца и не се шашкайте особено 
Не следвай път! Върви, където няма път и остави следа!

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"