Държавни изпити

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

В сайта на ИФ пише за някакъв държавен изпит. :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ами да , в ИФ трябва да сме си с държавен изпит, пък то това май си зависи от специалностите най-вече и ако има промени ще са за по-нататък
Като птичка в небесата :)
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Вярно ли е, че държавният изпит дава 12 кредита, т.е. от необходимите кредити за последната година? (и това значи, че не е необходимо да се вземат тези 12 кредита от семестриални курсове)
Brainless Pirate
Гутенберг

Winyan написа:Вярно ли е, че държавният изпит дава 12 кредита, т.е. от необходимите кредити за последната година? (и това значи, че не е необходимо да се вземат тези 12 кредита от семестриални курсове)
Вярно било, 10 или 12 някъде :lol: ако някой се чуди. За вашите специалности може да не е 12, но дава някакви кредити. Да кажа, може някой като мен да се е чудил ;)
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

На мене ми е все тая защото даже имам кредити в излишък,но без държавен изпит не мога да завърша :twisted: А нашия конспект е от 4 огромни въпроса за всяка специализация и картинен тест :roll:
Като птичка в небесата :)
Brainless Pirate
Гутенберг

И при мене така стана накрая, имам много кредити, защото ни бяха изментили , че трябват повече, за да запишем повече избираеми...за да се съберат групи...абе... :roll:
Вероника Иванова
В началото бе словото

Мнение от Вероника Иванова »

uhuru написа:абе а аз чувах, че вече нямало да има държавни изпити, ами бакалвърската степен щяла да свършва с дипломна работа...
има ли такова нещо? или са ме излъгали.... :roll: :?: :?: :?:

Можеше/поне 2004/при успех над 5.50 да защитиш и бакалавър с дипломна работа/специалност психология/-т.е.избираш или дипломна или държавен-писмен и устен.Писмения е по традиция последния понеделник на юни,а защитата и устния държавен първия понеделник на юли.
Изображение
ros
В началото бе словото

Мнение от ros »

я да се свържат с мен всички които са география и ще завършват Трябват ми темите от конспекта за държавния изпит Колкото имате Ще си платя Много ми е спешно
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”