Кандидат-политолози
Модератор: Boromir
Здравейте, успокоявам се като виждам, че не съм единствената, която има проблем с подредбата на специалности, радвам се и че има хора, които са готови да разясняват, защото информацията в справочника не е достатъчна. Аз няма да се явявам на редовен, защото съм доволна от оценката си и затова по цял ден стоя тук във форума и събирам инф:) и честно казано много съм объркана, а времето течеее...
-
Райков
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Еми жалко тогава
На МСЮИЕ даже не знам какъв им е минималният бал, но с 5.75 щеше да си влезеш при нас без проблем.
@fly4o - Политологията е призвание
Една колежка от по-горен курс, когато е кандидатствала е писала само 1 предмет
Няма нищо по-лошо за един кандидат-студент от това да не е наясно какво иска да учи. Аз си знаех от 11-ти клас 
@fly4o - Политологията е призвание
@Райков на първо място съм писал МО. Общо взето съм правил подредбата на основание написаното в справочника като възможна реализация за специалностите. Незнам нищо повече. Културология, Европеистика, Социология всичко съм гледал от справочника квото пише. За това ми се искаше някои да се включи да каже има ли нещо вярно в тва дето го пишат или нещата не стоят баш така. За политология съм сигурен вече(благодарение на теб). Разчитам повече на изпита по език щото ако се оакам на историята и не стигна до МО поне езика ще спаси положението и току виж ето ме на аз и ти и другите колеги и вълци пием винце наесен

В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
-
Райков
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
@Page_B - стискам палци да успееш. Трябва ти 5.50 някъде и си вътре. Стига да го искаш достатъчно силно ще се справиш 
@FTF - МО е готина специалност. Смятам, че са на едно ниво с Политологията. Европейстиката също не е никак зле. Доколкото знам са добри преподавателите. В Социологията по мои данни ги спукват от учене и не е особено лесно. Аз имам избираема дисциплина социология и беше интересно, но трудно. Културологията... това което знам за тази специалност е, че студентите й са доста активни, а това предполагам се дължи до известна степен и на преподавателите.
Щом е за вино и бира - винаги съм на линия
Тука сме ценители... или поне аз 
@FTF - МО е готина специалност. Смятам, че са на едно ниво с Политологията. Европейстиката също не е никак зле. Доколкото знам са добри преподавателите. В Социологията по мои данни ги спукват от учене и не е особено лесно. Аз имам избираема дисциплина социология и беше интересно, но трудно. Културологията... това което знам за тази специалност е, че студентите й са доста активни, а това предполагам се дължи до известна степен и на преподавателите.
Щом е за вино и бира - винаги съм на линия
Цари хаос и безредие със всеки изминал ден се приближаваме към изпитите
Почват да се обсъждат теми от сорта на: Има ли смисъл, как ще се реализирам, ма дали наистина е толкова хубаво колкото казват и подобни, не само за Политология а въобще. Студентите много ни помагате само че и сред вас си има недоволни и доволни, и мнения всякакви. Това бута напрежението до самия лимит
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.