Историциииии.......
Модератор: sientelo
ami osnovnite-Istur,Aksios,ot gradovete-Dionispolo,Filipopol,Adrianopol,a ot plemenata dosta,no si spomnqm specialno za besite odrisite getite i nqkoi ot tezi osobenite pokrai 4erno more. a ina4e na ustniq e dobre ti sama da kaje6 po ne6o za avtora na abzaca kato toi po princip e napisan na list4eto a ti samo moje6 da kaje6 koga e jivql i kakvo e napisal-predpolagam 4e gi znaete ot kontrolnoto po trakologiq
istori4ka
Тестът беше гаден. Нещата за попълване бяха...не много логични според мен, имам предвид - не от най-важните. Самият тест имаше няколко много лесни въпроса, но и няколко просто абсурдни. Като цяло - кофти работа. Мисля, че скъсаха само 3ма колеги, имаше около шест 6ци (ако не се лъжа) и вече не знам какво са направили тези, които се явиха и на устен. Успех на всички, които още не са имали възможността да се изправят пред Тракологията 
Толкова за този изпит от мен, а какво ще правим по Археология?
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
а какви бяха тея толкова нелогични въпроси???Olorin написа:Тестът беше гаден. Нещата за попълване бяха...не много логични според мен, имам предвид - не от най-важните. Самият тест имаше няколко много лесни въпроса, но и няколко просто абсурдни. Като цяло - кофти работа. Мисля, че скъсаха само 3ма колеги, имаше около шест 6ци (ако не се лъжа) и вече не знам какво са направили тези, които се явиха и на устен. Успех на всички, които още не са имали възможността да се изправят пред Тракологията

- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ми какво да ви кажа
тестът е ужасен, имаше неща, които за пръв път чувам,картата е лесна на нас племената, които ни се паднаха бяха:бисалти, кени, трибали и меди;градовете-Олинт, Кария, Никополис ад Нестос, Пауталия, Августа Траяна, реките- Аксиос, Хебър и още една с А ама не си спомням каква беше.има да напишете одриските владетели по хронологичен ред, има за Ситалк и похода му към Македония, ние имахме и една монета да познаем кой владетел -е беше Котис;друго, друго
не се сещам ако има нещо вече ще пиша допълнително
това, което ви препоръчвам горещо е:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ЯВЕТЕ НА УСТЕН!!!!!
аз на теста имах 4, мн малко казах на устния и тя ми писа 5!!!!Ботева е невероятна, страхотна е
на устния ми се падна за остров Певка, не го и бях чувала
ама тя супер мн помага и ако види, че можеш да ги навържеш нещата и че действително знаеш за какво става въпрос ти повишава оценката
при нас имаше доста скъсани, ама ние сме си и тъпички де
и също мога да ви кажа, че е гоооляма доза късмет, защото от нашата група имаше човек, който и представа си няма от тея неща, но на теста има 3!!!
а друго тестът е 28 въпроса за 20 минути, бтв напълно достатъчно беше,времето ще ви стигне споко
може да се поглежда в листчето на съседа, но не много и си е доста страшничко, защото асистентката наблюдава много зорко.картата дава 13 точки, като 15 са за 3, така че ви съветвам първо да си направите картата, но времето ще ви стигне,споко
Успех ви желая и дано се справите още по-добре от мен!!!всъщност тракологията се оказа не толкова страшна 
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
-
Reflection
- В началото бе словото
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами май повечето са от христоматията, на мен ми се падна Страбон и нали ти казвам за тоя остров, нищо не знаех
обаче тя каза, че иска да ми даде шанс и ми даде пак на Страбон само че допълнение към този текст,е там говорих малко, тя ти задава въпроси, подсказва ти, просто се държи страхотно
асистентката също изпитваше, но дано да не ви се падне тя, защото докато Ботева изпита 5 или 6 човека, тя беше изпитала само 2 
нз питайте, аз за друго не се сещам
нз питайте, аз за друго не се сещам
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...