На море или в на басейн в родния град
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
О, да, завиждам на всички островитяни от, да речем, Южния Пасифик. Завиждам им за кристалночистата вода, неосквернения пясък, пустите плажове, подводния свят, тропическата флора; адски много им завиждам на липсата от пропаднали, нахални туристи и цигани, продаващи царевица.явор написа:Завиждаш!MERCES_LETIFER написа:Лично мнение: морето е гнусно.![]()
![]()
![]()
С две думи, не се изразих правилно. Морето, водата, океаните... прекрасно. Българското Черноморие ми е гнусно.
- явор
- Летописец Виртуоз
Абе не е чак толкова мръсно... Освен това явно нямаш достатъчно опит, защото циганите понякога много те радват, когато ти се прияде царевица или те мързи да си купиш сладолед или студена напитка от "близкото" барче, което е на 100-200 метра.
Бил съм и на други плажове (Риверата, Адриатическо и Егейско)... е да ти кажа, там хич не ми е по-приятно. Да, водата е наистина кристално чиста, но е тоооолкова солена. Като излезеш те сърби, а и докато си във водата ти е твърде солено на устните, че даже и на очите наболява... То заради солеността в нашата има микро-фауна и флора, които намаляват прозрачността...
И все пак Чено море не е затворено и всичко е един голям Световен океан

Бил съм и на други плажове (Риверата, Адриатическо и Егейско)... е да ти кажа, там хич не ми е по-приятно. Да, водата е наистина кристално чиста, но е тоооолкова солена. Като излезеш те сърби, а и докато си във водата ти е твърде солено на устните, че даже и на очите наболява... То заради солеността в нашата има микро-фауна и флора, които намаляват прозрачността...
И все пак Чено море не е затворено и всичко е един голям Световен океан
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си