Коя е най-желаната специалност /история/
Модератор: Boromir
Само така. Сигурен съм, че съдбата играе важна роля във Вашето ежедневие на този етап. Съдбата ще Ви проверява писмените работи на изпитите, съдбата ще отреди после с кого да живеете, с какви хора ще учите и какви ще Ви преподават и в голяма степен дали ще завършите. Също така мама и тате ще изиграят ролята на съдбата като Ви намерят работа след това, плащат Ви квартирата, в която водите колежките от село, както и ще спонсорират всяко Ваше безпаметно напиване.FTF написа:И след една успешна, леснодостижима, неограничаваща реализация, свръх-свободомислещия завършил социолог, успява да припечели една задоволителна, неангажираща, субективна, докрай зависеща от самата съдба заплата.
И ако трябва да се върнем малко и на заплатата, може ли да Ви запитам колега, Вие в коя специалност точно виждате бъдещето си /от тези, които се кандидатстват с история/ и как си представяте, че ще получите една грандиозна, презадоволителна, обективна и зависеща не от съдбата /предполагам другото трябва да са Вашите знания и умения/ заплата?! С мерак...
П.С. Не е зле да гледате на тези постове малко по-весело и не толкова сериозно. Нали не мислите, че чакам на дипломата си от ВУЗ-а да ме направи щастлив, богат и да ми намери желаната работа.
П.С.С. В Алма Матер няма място за Плазмодий... независимо на кое ниво от еволюцията си са...
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ами в МСЮИЕ те разбиват от история и политология, а Балканистиката е с лингивистична насоченост.Vanuushka написа:А някой може ли да ми разясни каква е разликата между МСЮИЕ и Балканистика след като и в двете специалноси се учат балкански езици
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
За публична администрация виж тази тема:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7134
За Бога, хора! Не се ръковотете от това коя е най-желаната! Мислете с какво искате да се занимавате след това и изберете специалност, която ще ви подготви за него! Ще си спестите една загубена година, нервите покрай местенето в друга специалност и много блъскане на главата в стената...
П.С. Това да не прозвучи , като някакво високомерие, просто аз минах по този пъти знам как каквото и да ми говориха си исках своето.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7134
За Бога, хора! Не се ръковотете от това коя е най-желаната! Мислете с какво искате да се занимавате след това и изберете специалност, която ще ви подготви за него! Ще си спестите една загубена година, нервите покрай местенето в друга специалност и много блъскане на главата в стената...
П.С. Това да не прозвучи , като някакво високомерие, просто аз минах по този пъти знам как каквото и да ми говориха си исках своето.
- Shamana
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Това е едно от нещата, които и мен учудват супер много.Всеки гледа да запише специалност, която е или с възможно най-вискокия бал, или поради някаква причина се води престижна.Харесайте си нещо и си напирайте за негоXin написа:За Бога, хора! Не се ръковотете от това коя е най-желаната! Мислете с какво искате да се занимавате след това
A black wind took you away, from sight
And held the darkness over day, that night
And held the darkness over day, that night
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тъй ми... особенно с право. То такъв наплив, такова чудо. Голяма част ще си останете безработни. Предлагам да се насочите към нещо друго.Shamana написа:Това е едно от нещата, които и мен учудват супер много.Всеки гледа да запише специалност, която е или с възможно най-вискокия бал, или поради някаква причина се води престижна.Харесайте си нещо и си напирайте за негоXin написа:За Бога, хора! Не се ръковотете от това коя е най-желаната! Мислете с какво искате да се занимавате след това
Последно промяна от Бавария на 22 Юни 2007, 13:40, променено общо 1 път.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- явор
- Летописец Виртуоз
Честно казан, мога да кажа, че наистина 99% от колегите ми, са искали да учат право... ама наистина!
По-скоро мислете 2 неща в комплект: какво искате и каква е реализацията!
По-скоро мислете 2 неща в комплект: какво искате и каква е реализацията!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
То това,че колежката е от село какво значение има,тъкмо ще носи зарзават и свинско.sapio написа:(
Само така. Сигурен съм, че съдбата играе важна роля във Вашето ежедневие на този етап. Съдбата ще Ви проверява писмените работи на изпитите, съдбата ще отреди после с кого да живеете, с какви хора ще учите и какви ще Ви преподават и в голяма степен дали ще завършите. Също така мама и тате ще изиграят ролята на съдбата като Ви намерят работа след това, плащат Ви квартирата, в която водите колежките от село, както и ще спонсорират всяко Ваше безпаметно напиване.
П.С.С. В Алма Матер няма място за Плазмодий... независимо на кое ниво от еволюцията си са...
За плазмодии не знам ма и за такива като теб няма място щом не можеш да съгласуваш мн. число с останалата част от изречението хахахаха
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?