Коя е най-желаната специалност /история/

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

^^май в тая социология са ти ударили много пи*ки
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

:lol: rofl пропаганда. Само птички и пчелички :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Социологията наистина е моного отварящо очите, разширяващо хоризонтите и зарибяващо занимание. :D
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

И след една успешна, леснодостижима, неограничаваща реализация, свръх-свободомислещия завършил социолог, успява да припечели една задоволителна, неангажираща, субективна, докрай зависеща от самата съдба заплата. :D
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
ballsmile
В началото бе словото

Мнение от ballsmile »

Играйте за МСЮИЕ!!!
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

А някой може ли да ми разясни каква е разликата между МСЮИЕ и Балканистика след като и в двете специалноси се учат балкански езици :oops:
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

FTF написа:И след една успешна, леснодостижима, неограничаваща реализация, свръх-свободомислещия завършил социолог, успява да припечели една задоволителна, неангажираща, субективна, докрай зависеща от самата съдба заплата. :D
Само така. Сигурен съм, че съдбата играе важна роля във Вашето ежедневие на този етап. Съдбата ще Ви проверява писмените работи на изпитите, съдбата ще отреди после с кого да живеете, с какви хора ще учите и какви ще Ви преподават и в голяма степен дали ще завършите. Също така мама и тате ще изиграят ролята на съдбата като Ви намерят работа след това, плащат Ви квартирата, в която водите колежките от село, както и ще спонсорират всяко Ваше безпаметно напиване.

И ако трябва да се върнем малко и на заплатата, може ли да Ви запитам колега, Вие в коя специалност точно виждате бъдещето си /от тези, които се кандидатстват с история/ и как си представяте, че ще получите една грандиозна, презадоволителна, обективна и зависеща не от съдбата /предполагам другото трябва да са Вашите знания и умения/ заплата?! С мерак...

П.С. Не е зле да гледате на тези постове малко по-весело и не толкова сериозно. Нали не мислите, че чакам на дипломата си от ВУЗ-а да ме направи щастлив, богат и да ми намери желаната работа.

П.С.С. В Алма Матер няма място за Плазмодий... независимо на кое ниво от еволюцията си са...
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Vanuushka написа:А някой може ли да ми разясни каква е разликата между МСЮИЕ и Балканистика след като и в двете специалноси се учат балкански езици :oops:
Ами в МСЮИЕ те разбиват от история и политология, а Балканистиката е с лингивистична насоченост. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

виждам, че сте засегнали социологията...с 5-ца по математика от дипломата и 5.25 на изпита дали съм вътре?(момче съм)

пп: и все пак правото рулира!
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

Някой от батковците и каките може ли да каже нещо за Публична администрация, четох, че миналата година тази специалност и Право са били двете най - желани специалности в университета.
Благодаря предварително за инфото, ако някой се навие да даде такова за тази специалност :)
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

За публична администрация виж тази тема:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7134
За Бога, хора! Не се ръковотете от това коя е най-желаната! Мислете с какво искате да се занимавате след това и изберете специалност, която ще ви подготви за него! Ще си спестите една загубена година, нервите покрай местенето в друга специалност и много блъскане на главата в стената...
П.С. Това да не прозвучи , като някакво високомерие, просто аз минах по този пъти знам как каквото и да ми говориха си исках своето.
Аватар
Shamana
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Shamana »

Xin написа:За Бога, хора! Не се ръковотете от това коя е най-желаната! Мислете с какво искате да се занимавате след това
Това е едно от нещата, които и мен учудват супер много.Всеки гледа да запише специалност, която е или с възможно най-вискокия бал, или поради някаква причина се води престижна.Харесайте си нещо и си напирайте за него :D
A black wind took you away, from sight
And held the darkness over day, that night
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Shamana написа:
Xin написа:За Бога, хора! Не се ръковотете от това коя е най-желаната! Мислете с какво искате да се занимавате след това
Това е едно от нещата, които и мен учудват супер много.Всеки гледа да запише специалност, която е или с възможно най-вискокия бал, или поради някаква причина се води престижна.Харесайте си нещо и си напирайте за него :D
Тъй ми... особенно с право. То такъв наплив, такова чудо. Голяма част ще си останете безработни. Предлагам да се насочите към нещо друго.
Последно промяна от Бавария на 22 Юни 2007, 13:40, променено общо 1 път.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Честно казан, мога да кажа, че наистина 99% от колегите ми, са искали да учат право... ама наистина!

По-скоро мислете 2 неща в комплект: какво искате и каква е реализацията!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

sapio написа:(

Само така. Сигурен съм, че съдбата играе важна роля във Вашето ежедневие на този етап. Съдбата ще Ви проверява писмените работи на изпитите, съдбата ще отреди после с кого да живеете, с какви хора ще учите и какви ще Ви преподават и в голяма степен дали ще завършите. Също така мама и тате ще изиграят ролята на съдбата като Ви намерят работа след това, плащат Ви квартирата, в която водите колежките от село, както и ще спонсорират всяко Ваше безпаметно напиване.

П.С.С. В Алма Матер няма място за Плазмодий... независимо на кое ниво от еволюцията си са...
То това,че колежката е от село какво значение има,тъкмо ще носи зарзават и свинско.
За плазмодии не знам ма и за такива като теб няма място щом не можеш да съгласуваш мн. число с останалата част от изречението хахахаха
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”