Къде/как си търсите работа?

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Къде/как си търсите работа?

Мнение от DADO »

Интересно ми е как си търсите работа, и когато се нуждаете от работа, къде я търсите? :)
curious_girl
В началото бе словото

Мнение от curious_girl »

Форуми за работа и стажове в Internet колкото искаш :))) Ако пък си се насочил към нещо конкретно и имаш интерес към някоя фирма, то тогава потърси сайта й и разгледай секцията "Кариери" или "Човешки ресурси". Голяма част от фирмите си поддържат актуална инфрмацията, а ако не, нищо не ти пречи да се обадиш на лицето за контакти посочено в сайта и да поразпиташ. Иначе специално за студентите доста добра въможност е и форумът Кариери в НДК всяка пролет вече няколко години подред. Там може да разпиташ директно HR - ите за позициите, които те интересуват.
Много добра работа вършат и личните контакти, не говоря за "връзки", в техния разпространен вариант. Става дума за информация, получена от познати, приятели и т.н
Но на първо място човек определя приоритетите си и в зависимост от интересите стреля право в целта :)))))) Хаотичното търсене на работа при липса на мотивация и колкото да работим нещо за да не си стоим вкъщи е лош показател и не вещае успех.
Малко се отклоних вече от темата, така че оставам някой друг да я продалжи :wink:
Успех!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

http://www.jobs.bg
Но напоследък нищо не си харесвам :lol:
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

По стените и в нета.
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

И аз подкрепям Crematory за http://www.jobs.bg, в сравнение с другите сайтове е сравнително най-пълен :)
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Тя ме намира... :roll:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Pimboli написа:Тя ме намира... :roll:
Как? :shock:
Ibiza DJ
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Викат му късмет...
А може би и още нещо..
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ще ме извините, но това ми прозвуча като "Стоя и чакам по къса поличка и клиентелата сама идва!" :lol:
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

L'Inspecteur написа:Ще ме извините, но това ми прозвуча като "Стоя и чакам по къса поличка и клиентелата сама идва!" :lol:
Готино...
По-скоро звучи като: приятелят ми се обади да свърша една работа в агенцията, в която работи, хората ме харесаха и ме оставиха там на стаж. Такива работи... Ама кой за какво си мисли. :P

п.п. Много ви тресат хормоните в тоя форум... Преди не беше чак така :lol:
Последно промяна от Pimboli на 17 Юли 2007, 20:06, променено общо 1 път.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Pimboli написа:
L'Inspecteur написа:Ще ме извините, но това ми прозвуча като "Стоя и чакам по къса поличка и клиентелата сама идва!" :lol:
Готино...
По-скоро звучи като: приятелят ми се обадя да свърша една работа в агенцията, в която работи, хората ме харесаха и ме оставиха там на стаж. Такива работи... Ама кой за какво си мисли. :P

п.п. Много ви тресат хормоните в тоя форум... Преди не беше чак така :lol:
:wink:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Pimboli написа:п.п. Много ви тресат хормоните в тоя форум... Преди не беше чак така :lol:
Лято е. Затова :D
Ibiza DJ
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Има някакъв нов сайт mycv.bg .. даже сега ще го видя за пръв път,има реклами по рейсовете ;)
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

ra4e^f написа:Има някакъв нов сайт mycv.bg .. даже сега ще го видя за пръв път,има реклами по рейсовете ;)
Абе, тоя сайт май има някаква връзка със СУ... или Бисклуба към Стоп.факултет.
Ibiza DJ
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

А твоето като: "Нямам си работа докато си пия мастиката пред компютъра и ръся глупости из форума на СУ!" :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”