Кой ви е любимият филм?

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

Vintersorg написа:"Време разделно" ме е страх да го гледам, честно!
все пак можеш да пробваш !!! заслужава си !!! от друга страна наистина филмът е тежък - доколкото помня май беше забранен за лица под 18 години !!! има две версии - аз гледах орязаната, която беше по-поносима понеже насилието беше по-малко...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

"Време разделно" книгата е много хубава. Не е толкова тежка, колкото филма. Виж на него съм ревала и ревала...Потресаващ е. Но това е била истината. И все пак не ме е накарал да мразя турците. Живяла съм там и познавам много турци - миналото е минало, не трябва да се забравя, но и не трябва да пречи на междуличностни отношения.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

"Наистина любов" ми е най-любимия филм. Харесвам и сериала "Гордост и предразсъдъци" на ББС. Другият ми много любим от чужбинските филми, е "На брега" на Холмарк, също и Шрек.
От българските: Опашката на дявола и Войната на таралежите. Също Маргарит и Маргарита, Лавината и...толкоз. Всъщност, не, има и ое, ама това са ми най! :lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Търговецът на кристал написа:"Наистина любов" ми е най-любимия филм. Харесвам и сериала "Гордост и предразсъдъци" на ББС. Другият ми много любим от чужбинските филми, е "На брега" на Холмарк, също и Шрек.
От българските: Опашката на дявола и Войната на таралежите. Също Маргарит и Маргарита, Лавината и...толкоз. Всъщност, не, има и ое, ама това са ми най! :lol:
"На брега" е ненормален филм! Разбих се като го гледах...ако го има в нета искам да си го дръпнааааааа
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Това " На брега" не беше ли с Арманд Асанте като капитан на атомна подводница? Мм, жесток филм - преди 2 седмици го гледах 8)
Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Да! Култов е!
Ако някой разбере че скоро ще го дават...да ми каже незабавно! Когато и да е!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Я ми обяснете, може и на лична, как си ги теглите тези филми?т къде, Колко МБ ви отнема? Има ли някакъв чат за това? На неограничен ли сте? Знаете ли,колкое гаднод а не можеш да си теглиш... От кога искам да гледам "Г-н и г-жа Смит",ама не мога :( По-добре да гледам някой филм ,от колкото да чете по 10-те страници,които се изписват вече из форумите...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Vintersorg написа:Да! Култов е!
Ако някой разбере че скоро ще го дават...да ми каже незабавно! Когато и да е!
Имам аз едно чувство, че скоро ще го дават на Холмарк, понеже пак почнаха да въртят Инсайд Стори-то за мейкинга на филма (да живее родният български език), значи в скоро време трябва да го пуснат. Или поне се надявам. Освен това го даваха преди около 2 месеца по късните часове пак.
Иначе аз го имам на видеокасета, но след като го гледах 18 пъти за две седмици..го понаучих наизуст и не знам къде е касетата. Годиииииииииинииии....луди млади гоооодиииииииииниииииииии....
Верно съм била откачена тогава...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

А, да отбележа нещо пак във връзка с филма...Пуснаха го като бях 9ти клас, тогава наистина бях откачила на тая тема и в един час по английски обсъждахме по групи какво трябва да се направи, за да се подобри света. От моята група единодушно решиха, че моето предложение (да го взривим като във филма и след нас да почнат начисто) било най-откачено...Кое ли му беше откаченото чак пък толкоз, и аз не разбрах...А даскалката ме погледна, вдигна вежди и ни пусна 10 минути по-рано :roll: Тая не беше в ред :shock:
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

"Killing Me Softly" по Nicci French.

Цяла седмица ме държа в напрежение...сега прочетох и книгата. Бих казала, че бая са променили сюжета и са спестили доста подробности.
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Мммм, така като се замисля, май най-любим си ми остава "Седем" .. :)
Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Assasiyah написа:Мммм, така като се замисля, май най-любим си ми остава "Седем" .. :)
ААААААААААААА

ООООООО
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕХААААААААА

Да...перфектен е! Дълги години ми беше любим! И тогава...тогава се появи Der_Untergang. Преди малко го гледах пак...покъртителен е!
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Ако чакате да дават "На брега" по Hallmark малко ще ви разочаровам-най-скоро 26.11 и 27.11 от 23.45h

Valeriq,Уилоу като цяло ли ти харесва или Вал седи на дъното на цялата работа?Аз лично съм повече за Вал! :wink: На младини е бил страхотен.И "Светеца" с него също е добър.
Какво ще кажете за "Френска целувка","Враг пред портите" или "The ring".
А ако говорим за луди филми-Taxi(1,2,3) винаги ми е на линия ако трябва да си оправям настроението.
Smile!
Аватар
Riza - pijama
От дъжд на вятър

Мнение от Riza - pijama »

За мен любим филм е винаги филм, който съм гледал скоро. Като мине време той спира да ми влияе и някой нов ми става любим. :) От филмите, които съм гледал наскоро най-много ми харесват The Notebook и Sleeping Dictionary.
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

Харесвам филмите на Тим Бъртън ( ако пък и Джони Деп е на линия, още по-добре :) ), LOTR, Гарванът (1994, и Salvation не е зле), Карибски пирати, The Ring of the Nibelungs, The 13th Warrior, One Flew Over the Cuckoo's Nest и доста исторически ( Жана Д'арк, Смело Сърце и т.н)
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”