Ще стискаме палциfragile написа:И при мен такаТърговецът на кристал написа:Такаааам... Първо, да кажа на кака Фреджайл, че и аз така като lo_flo си имах идея за първата специалност, в моя случай - английска филология, защото литературата я бях отписала генерално. То пък стана така, че Смирненски и Любо Стойков (основно първият) ме избраха. Така че, деца, няма лошо в сметките, само знайте, че трябва да имате и резервни варианти - заради кръчмаря, сеш'те се
.Съгласна съм за сметките - и аз си правя сметки за втора специалност политология, ама... нещо не знам дали ще ми се отвори парашутът.
Втора специалност 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
lo_flo
- Драскач
- Курс: втори
Който не пие на екс, да не види секс!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако е с история И английски - трябва. Ако е с история ИЛИ английски - не е нужно. Мисля обаче, че беше първият вариант, така че ще ти се наложи.lo_flo написа:Търговецът на кристал написа:Такаааам... Първо, да кажа на кака Фреджайл, че и аз така като lo_flo си имах идея за първата специалност, в моя случай - английска филология, защото литературата я бях отписала генерално. То пък стана така, че Смирненски и Любо Стойков (основно първият) ме избраха. Така че, деца, няма лошо в сметките, само знайте, че трябва да имате и резервни варианти - заради кръчмаря, сеш'те се.
За втората специалност. Ако изключим всички филологии, в общи линии остават всички специалности от Философски факултет, където даже май ще си с приоритет, защото евентуално, ще си там - социология, философия.... ъъъъ... психологията май не я предлагат. Също може и политология, от Стопанския факултет са ограничени, но едва ли ще те интересуват. Ако си държала изпит по история, може и история, културология, европеистика (ще са ти полезни с ПА, особено последната)... Друго... богословие, но трябва да си изкарал изпитите; педагогиките май всичките, но не те съветвам. Май това са. Във ФМИ, ФзФ и БФ не знам как са нещата, но те са със специални изпити и едва ли те интересуват. Тая година като излязат "офертите", ще ти ги пиша конкретно.
Добре де,но нали европеистиката е и с английски,това означава ли,че освен история трябва да отида и на англ.
Фреджайл, за политологията ще стискаме палци, Бобито може да се пробва там догодина и ще дава прясна информация
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Аз съм право първи курс с един невзет изпит засега, на който ще се явявам септември.Искам да попитам какви са условията, за да запиша втора специалност мо?
След кой курс е?Какъв успех трябва да имам през годините?
И нали успехът се изчислява след като получиш съответната положителна оценка на поправката? В смисъл тази 2-ка, която сега я имам не участва в успеха ми ако например на поправката имам 5-ица?
Забравих да кажа, че имам изкаран кандидат-студентски изпит по език така че поне това условие съм го изпълнила.
Предварително благодаря.
След кой курс е?Какъв успех трябва да имам през годините?
И нали успехът се изчислява след като получиш съответната положителна оценка на поправката? В смисъл тази 2-ка, която сега я имам не участва в успеха ми ако например на поправката имам 5-ица?
Забравих да кажа, че имам изкаран кандидат-студентски изпит по език така че поне това условие съм го изпълнила.
Предварително благодаря.
ак ще трябва да се явиш. Аз исках и аз да пробвам с 2ра специалност, днес звнях и ми казаха във факултета, който си харесах, че вече се кандидатства на общо основание, така, че , ако ще и филология да си и да знаеш много добре езика, за 2ра специалност пак щеходиш на кандидат студентски по езикJozefina написа: Забравих да кажа, че имам изкаран кандидат-студентски изпит по език така че поне това условие съм го изпълнила.
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Така и така сте се раздумали за втората специалност и виждам, че има компетентни лица, я ми кажете кога най-накрая ще изкарат таблото със специалностите, които можем да запишем като втори. Размотават ме от април месец. Преди седмица ми казаха - изнесено е таблото пред учебен отдел, отивам - няма нищо. За жалост беше и обедна почивка и не можах да им се накарам, по-скоро те на мен, защото се дразнят от хора с въпроси
Та, кога изкарват таблото с нужната информация?
Та, кога изкарват таблото с нужната информация?
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ами... някъде средата на юни го изкараха миналата година. Или беше краят, не помня. Нещо такова. Но и мен ме лъготиха, че щяло да е от април-май, да съм била проверявала.
В крайна сметка го изкараха дори на таблото в нашия си факултет дори, така че се оказа, че разкарването е било излишно.
Успех!
В крайна сметка го изкараха дори на таблото в нашия си факултет дори, така че се оказа, че разкарването е било излишно.
Успех!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември