Журналистика!!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Само не мога да разбера защо постоянно във всичко ни пренебрегват/те. Ужасно е. Ние не сме втора цедка хора, моля ви!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Ами тогава вие говорете повече за себе си :D
Сериозно - аз лично нямам никакви наблюдения за книгоиздаването. Мога само да кажа, че като кандидатствах, предпочитах да вляза книгоиздаване, отколкото журналистика.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ф., отлично знам, че не сте втора цедка хора, но тук нещата се завихриха (отново) м/у журналисти и ПРи, както, впрочем, се случва напоследък.
Истината е, че за мен книгоиздаването е втората специалност във ФЖМК, така ги бях писала и при кандидатстването. Не съжалявам, че не уча това, но и, както каза Пим, нямаме много поглед върху вас.
Журналистите, реално, имаме само 2 или 3 лекции с книгоиздаване - при Бойко, ако не се лъжа, също и Политология, където сме всички. За друго не се сещам. А, смятай, това са 3 години до момента, догодина съвсем нищо общо няма да имаме. Останалите неща са ни общи с ПРите и затова се знаем по-добре с тях. :evil: (не е насочено към теб или книгоиздаването, да знаеш).
Та такива работи.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Pimboli, че как си влязал тогава- "без изпити"?
Искам да питам и останалите- ходихте ли на курс по журналистика в СУ преди изпита?? И вярно ли е, че влизат предимно ходилите на курсовете, защото проверяващите вече "ги знаят" и т. н.??
:argue: И НЕ СЕ КАРАЙТЕ, PLS, НЕ Е ТОВА ЦЕЛТА НА РАЗГОВОРА!! :wink:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не. Аз лично не съм ходила на никакви курсове, камо ли в СУ. И това, че те "знаят" са пълни глупости - на тия курсове преподавателите доста яко отбиват номер и говорят колко е прекрасно при нас, което не е лъжа. Не знам да обръщат персонално внимание или да те питат за името ти повече от веднъж.
И да знаеш, не се караме, ние с Жоро много се обичаме, ама с те с Пимболи се обичат повече. :wink:
Хайде, въведох те в основите на взаимоотношенията ни във ФЖМК.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ама аз май не схванах- вие май вече сте завършили...
Няма значение, важното е, че сте ми адски полезни, така че- обсъждайте каквото решите, карайте се, бийте се, аз от всичко извличам полза :laughing5: !!
Последно промяна от Blood Countess на 21 Юни 2007, 08:00, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мне, Пимболи и Фреджайл са 1ви курс, Жоро е 2ри, а аз - 3ти. Догодина по това време ще се пишат дипломни работи в несвяст...
Не ми се завъшва, хора... във ФЖМК ми бяха едни от най-хубавите години, пък се изтърколиха ей така - буф! *щраква с пръсти*
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Уааааааааааааааааа!! :crybaby:
Искам и аз!!
Търговецът на кристал,
каза ми да се поровя из мненията ти, за да видя подробности за устния по журналистика, но след 5-а страница излиза единствено надпис "Няма теми или мнения, които да отговарят на вашите критерии"... Ако може да ме ориентираш малко, поне в коя тема да търся...

Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Ние книгоиздателите сме много будни, да знаете. И много имаме да четем. И постоянно търчим по панаири, представяния на книги.... Много труден бизнес! :D
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

blood_countess написа:Уааааааааааааааааа!! :crybaby:
Искам и аз!!
Търговецът на кристал,
каза ми да се поровя из мненията ти, за да видя подробности за устния по журналистика, но след 5-а страница излиза единствено надпис "Няма теми или мнения, които да отговарят на вашите критерии"... Ако може да ме ориентираш малко, поне в коя тема да търся...
Пак ще пиша, щом трябва.
Или ми пиши на лични с всички въпроси, обещавам, че ще отговоря (но утре вечер) подробно.
В края на ноември
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Аз да кажа само, че за мен книгоиздаването са единствената специалност във ФЖМК, в която се учи! Казвам го съвсем отговорно и си отстоявам на мнението - толкова книги, толкова тежки и обемисти изпити, толкова изисквания... Ние пиарите и журналистите нищо не знаем! Факт е обаче, че повечето хора от книгоиздаването учат това, защото не са ги приели някоя от другите специалности, но има и такива, които са си искали именно това и си ги влече. И е права Фреджайл, че един пиар или журналист трудно може да стане книгоиздател! Това е специалност, в която наистина знаеш какво учиш, а не като при нас - некфи баластри и пълнежи!

За кървавата графиня - споко, ше те видим и тебе догодина! Всички се притесняват, пък накрая влизат. Аз съм Жоро... Просто Жоро. Жороцентрист... :) До наесен! :)
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

... и все пак в училище си взимах изпитите по-трудно... :roll: :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Е, на вас Нейкова ви е спестена. За Бондиков не знам, но и без това при нея е по-трудно. Ама и да беше единствена...
Ела при нас за малко и пак ще си говорим...
В края на ноември
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Ми аз млезнах с 3.50 по литература и 2х5.25 на тия по журналистика. Че съм доволен е прекалено силно казано, найвероятно сам съм си виновен. Изпитите не са тежки и ако не си лентяй ще си ги взимаш, това е
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Надявам се, Жоро, дано да съм при вас наесен :):)!!
Търговецът на кристал, мерси мноооооооооооооого за подробните разяснения!! Във ФЖМК май има само готини персони;)!!

Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”