Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
ами аз по принцип имам идея да остана с три невзети изпита понеже в правилника пи6е че за нашия факутет може6 да запишеш горен курс амо с един и по изключение с 2 и така да прекусна и да кандидатствам наново за друга специалност а ако не стане да си възстановя правата.според теб дали може?
istori4ka
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
какво всъщност те кара чак сега след 2-ри курс да кандидатстваш за друга специалност?
вече не ти харесва историята?аз също мислех да кандидатствам отново тази година с английски,обаче много ми харесва историята засега и не ми се ще да я прекъсвам
във 2-ри курс по-зле ли е?
да знам да бягам докато е време
ПП:сори за оффтопика
ПП:сори за оффтопика

ami mnogoooooooooooooooo po-zle i s vsqka godina 6e stava po-zle.az minalata godina si misleh 4e imame da u4im mnogo no tazi ve4e be6e napravo vurha-4 dvusemestrialni nakraq i to po4eti prez 4dni i o o6e dva-ediniq ne mnogo lesen-povqrvai mi tova si e ot4aiva6o.imam 4uvstvoto 4e ve4e mi ubiha jelanieto da u4a istoriq.i na mne minalata godina mi be6e mnogo interesno i tazi su6o no prosto natovarvaneto e naistina golqmo
istori4ka
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Да, още някой спомена, че има изпит тогава.sientelo написа:И вие ли сте в Понеделник на изпит![]()
Средновековна българска беше нали
При това палажение усещам как ИФ ще е пълно с хора за изпити
![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Така явно ще стане...Още повече, че има днес и утре волейбол...sientelo написа:А, не се шашкай,просто не можеш да си представиш колко много се научава само за последното денонощиеМалко идва преко сили, но пък има ефект
![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."