На коя песен сте изревали най-големия си рев?!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Offer Nissim - Save My Soul ( Krisitine W - Gabriel & Dresden Vocal Mix )
Уникална. Лично за мен момента, в който я чух за първи път беше адски важен и така си и остана. Ценя я адски много - не само заради Него, а и заради мен самата . Пък и съм си ревла, не е станало нарочно, мн съм емоционална
Уникална. Лично за мен момента, в който я чух за първи път беше адски важен и така си и остана. Ценя я адски много - не само заради Него, а и заради мен самата . Пък и съм си ревла, не е станало нарочно, мн съм емоционална
Love, life, meaning ...
OVER
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
- MATEVA
- В началото бе словото
Michael Jackson - Stranger In Moscow - тя ми е песента за депресарски настроения... Включително когато ми се РЕВЕ. Причините могат да бъдат разнообразни;)
George Michael - Jesus To A Child - писана е преди 10 години за негов любим човек, който е умрял от СПИН (мисля). До ден днешен изпълнителят я пее от дъното на душата си и... Не че винаги рева на нея, но ме натъжава ужасно. Възхищавам се на дълбочината на чувствата, които някои хора са способни да изпитват.
Химна - когато някой от нашите взима злато на международна олимпиада... Не знам дали и на вас ви влияе така, но аз не мога да не отроня сълзица на щастие и гордост.

George Michael - Jesus To A Child - писана е преди 10 години за негов любим човек, който е умрял от СПИН (мисля). До ден днешен изпълнителят я пее от дъното на душата си и... Не че винаги рева на нея, но ме натъжава ужасно. Възхищавам се на дълбочината на чувствата, които някои хора са способни да изпитват.
Химна - когато някой от нашите взима злато на международна олимпиада... Не знам дали и на вас ви влияе така, но аз не мога да не отроня сълзица на щастие и гордост.
- PrincessSuperstar
- Драскач
Placebo- Without you I'm nothig.
Не я свързвам с конкретен човек. По-скоро с конкртен период от живота ми.
И случаят с тая песен е не че всеки път, когато я чуя се разревавам, ами, винаги, когато съм много отчаяна, разстроена, нещастна, си я пускам и много ме успокоява. Дава ми сили.
Те Placebo по принцип така ми действат, истински мехлем за душата
Не я свързвам с конкретен човек. По-скоро с конкртен период от живота ми.
И случаят с тая песен е не че всеки път, когато я чуя се разревавам, ами, винаги, когато съм много отчаяна, разстроена, нещастна, си я пускам и много ме успокоява. Дава ми сили.
Те Placebo по принцип така ми действат, истински мехлем за душата
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- PrincessSuperstar
- Драскач
На мен лично любим ми е албумът им Sleeping with ghosts. Всички песни отнего си заслужаватMATEVA написа:Напоследък много говорят за тях...
Ще ми препоръчаш ли някоя друга тяхна песен?
Ако не си много запозната с тях по принцип, може да чуеш като начало и Once More With Feeling (Singles 1996-2004), там са събрани най-известните им сингли.
Но общо взето която и песен да чуеш, струва си