Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
@ snowwhite,
Нормално е с всяка година да става все по-трудно, нали ставаш все повече специалист! Да видиш само новите истории където инфото е в пъти повече, отколкото за старите... Ако разделят двусеместриалните изпити на две части, мислиш ли, че ще е по-лесно?
Ако си учил през семестъра и трябва главно да подреждаш и обобщаваш, ще ти стигнат! Аз също използвам тактиката с оставяне за септември, но миналата година при моите две специалност, щях да се издъня, за малко. Хайде успех и не се панирайте. Не знаете какво ви чака по-нататък.
Нормално е с всяка година да става все по-трудно, нали ставаш все повече специалист! Да видиш само новите истории където инфото е в пъти повече, отколкото за старите... Ако разделят двусеместриалните изпити на две части, мислиш ли, че ще е по-лесно?
Ако си учил през семестъра и трябва главно да подреждаш и обобщаваш, ще ти стигнат! Аз също използвам тактиката с оставяне за септември, но миналата година при моите две специалност, щях да се издъня, за малко. Хайде успех и не се панирайте. Не знаете какво ви чака по-нататък.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Съветват те да се явиш по Средновековна обща сега, защото това въобще не е страшен изпит, пък и материала не е многоsnowwhite написа:joker iskam da te pitam ima6 li predstava dali za 5 dni u4ene moga da si izkaram izpita po bulgarska za6oto 6e stane lo6o na septemvri poneje smqtam da ne se qvqvam po srednowekowna ob6a
Като птичка в небесата 
-
Reflection
- В началото бе словото
ами аз имам 4 дни за средновековна обща и днес като седнах да уча разбрах 4е няма да мога да мина материала а пък и там има много години и личности и днес се депресирах жестоко затова реших да я оставя а да наблегам на балканската защото и там материала не е малко а също щях да имам 4 дни.така поне ще мога да взема един от двата.а относно деленето на двусеместрилните изпити смятам 4е определено ще е по-добре-първия семестър се явяваш на половината материа а втория на другата половина.така няма да ни е толкова натоварено,защото ние в тази сесия имаме 6 изпита-4 двусеместриални и то сериозни предмети с обемен материал
istori4ka
какво му се е случило знам че по принцип могат да те изключат и от университета но не вярвам че реално го правят!при нас само по тракология лекторката заплаши с подобно нещо нно него направи а иначе аз питам информативно за да знам дали си струва да отида без да съм чела жупреки че аз и пищови нямам
istori4ka