Резил, как можат да го направят това нещо.
Плащтаме много за платена поъчка и по 50 лева само наем (за условията които се предлагат) за разлика от тези в държавна които плащат само 15 лева и на края ни търсят успех... епа ако им струва нека го направяат и това.
Ние сме тие които оставаме много пари тука и държиме студентски град и софийски университет, а не като тукашните които едва харчат по 100 лева на месец и получават стипендия (имам секвартирант од пловдив и знам колко хатчи) а ние чужденците идваме с най-малко 600 лева а някои и много повече. Ако им струва да не ги получават нашите пари за да си оправат общежитията оти са в катастрофално състояние, ние и без това можем да ходим на квартира, поне знаем защо си давам парите ни.
Айде на стачка, всички чужденци.....
Едит: Малко ти променям заглавието на темата, че иначе е леко неразбираемо.
Успех за ползване на общежитияата от чужденци!!!!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Гуран Петканов оти си бие чекии. Ето. Чужденците като си тръгнат от Квартала... и поделението ше я закъса. Не че сега е процъфтяло.
Ами аз предлагам да се изнесат в Хилтън, а пък доста българи има, при които общежитието се явява необходимост... чисто и просто, проблема е решен. Питате се, къде е уловката? Ами в онова изказване, че чужденците държали квартала (Университета - да си мечтаят). Ами не ми е ясно, какво ще стане без техните пари, ами според мен същото. Петканов ще си краде по-малко. Те това е.
Така че всичко ще е ОК
Ами аз предлагам да се изнесат в Хилтън, а пък доста българи има, при които общежитието се явява необходимост... чисто и просто, проблема е решен. Питате се, къде е уловката? Ами в онова изказване, че чужденците държали квартала (Университета - да си мечтаят). Ами не ми е ясно, какво ще стане без техните пари, ами според мен същото. Петканов ще си краде по-малко. Те това е.
Така че всичко ще е ОК