Успех за ползване на общежитияата от чужденци!!!!

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

miki_k
В началото бе словото

Успех за ползване на общежитияата от чужденци!!!!

Мнение от miki_k »

Резил, как можат да го направят това нещо.
Плащтаме много за платена поъчка и по 50 лева само наем (за условията които се предлагат) за разлика от тези в държавна които плащат само 15 лева и на края ни търсят успех... епа ако им струва нека го направяат и това.
Ние сме тие които оставаме много пари тука и държиме студентски град и софийски университет, а не като тукашните които едва харчат по 100 лева на месец и получават стипендия (имам секвартирант од пловдив и знам колко хатчи) а ние чужденците идваме с най-малко 600 лева а някои и много повече. Ако им струва да не ги получават нашите пари за да си оправат общежитията оти са в катастрофално състояние, ние и без това можем да ходим на квартира, поне знаем защо си давам парите ни.

Айде на стачка, всички чужденци.....

Едит: Малко ти променям заглавието на темата, че иначе е леко неразбираемо.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

леле мале. :shock: нищо не ти разбрах но ако е за стачка може да се уреди нещо :?
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Доколкото разбрах аз, явно са решили да въвеждат класация по успех за общежития и при чужденците и затова става въпрос...
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Гуран Петканов оти си бие чекии. Ето. Чужденците като си тръгнат от Квартала... и поделението ше я закъса. Не че сега е процъфтяло.

Ами аз предлагам да се изнесат в Хилтън, а пък доста българи има, при които общежитието се явява необходимост... чисто и просто, проблема е решен. Питате се, къде е уловката? Ами в онова изказване, че чужденците държали квартала (Университета - да си мечтаят). Ами не ми е ясно, какво ще стане без техните пари, ами според мен същото. Петканов ще си краде по-малко. Те това е.

Така че всичко ще е ОК 8)
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Тъй като премахват по-високите такси за чуждестранни студенти, особено от ЕС, е редно да има такава класация и за тях, както за българските студенти. Ще ги накарат и да научат по-нормален български след година-две.... :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”