Право - всички курсове 2

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Не си спомням въпросите :? Резултатите веднага можеш да ги видиш, изнася ги отпред на стената.Не ти дава да си видиш работата, а за писмените не знам колко време му отнема да ги провери.След като изнесе крайните резултати започва устния на успешно издържалите :D
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

A поне верните отговори изнася ли?
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Да, можеш и сам да си сметнеш колко точки имаш
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Че аз знам,че миналата година нямало чак толкова много скъсани. Даже чух,че били под 50 % . За разлика от Русчев, който скъса около %80.
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Минала година по неведоми пътища теста се е разпространил предварително, след което няколко олигофрена са отишли и са му го казали и той се е заканил, че повече такива издънки няма да има, тоест сега трябва да е резачка :lol:
Вики определенията нямат запомняне, така че не се тревожи. А ти като си била скъсана на устен яви ли се? :roll:
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

zlostar написа: сега трябва да е резачка :lol:
Вики определенията нямат запомняне, така че не се тревожи.като си :
Много смешно :evil:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

направо "шоо"... :roll: И пак ние - късметлии...Ей, брей, и без това тая година нещо си дразним преподавателите... :oops:
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Е кво да правя ве брат да сдухам като охлюв ли... Смеха е полезен :wink: Прочети как е разкостил чл.12а и ще се смееш и ти хахахаха :twisted: :D
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Това му е ужасното, че хваща един член и направо му прави дисекция.За всяка дума определение е дръпнал :shock: А това с тестовете миналата година е било голяма простотия да му кажат....аз както винаги нищо не съм чула
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Еми мазници колкото щеш...
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Добре бе, на поправката и на ликвидацията тая и миналата година да не би да е давал нещо адски по-различно. Вики? Няма ли и други четвъртокурсници тука?
zmey
Пишете, о, братя

:)

Мнение от zmey »

A поне верните отговори изнася ли?

Хахаха , а бе ти в кой университет учиш, кой факултет? Някога на някакъв изпит да са изнасяли "верни отговри"? В ЮФ такава практика няма - това дава оправдание за спекулации, корупция. чист мързел и несериозно отношение, а бъдещите юристи учи, че всичко е относително и този, който държи ножа, той определя какво и колко ще се реже, че едно е написаното в книгите и законите, друго е реалната действителност. Една от малкото практически насочености на образованието в СУ - жалко, че с отрицателен знак.
Все пак успех на изпита и най-вече КЪСМЕТ при оценяването. :)
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

За пробацията от книжката му ли четете?
shaho
Пишете, о, братя

Re: :)

Мнение от shaho »

zmey написа:A поне верните отговори изнася ли?

Хахаха , а бе ти в кой университет учиш, кой факултет? Някога на някакъв изпит да са изнасяли "верни отговри"? В ЮФ такава практика няма - това дава оправдание за спекулации, корупция. чист мързел и несериозно отношение, а бъдещите юристи учи, че всичко е относително и този, който държи ножа, той определя какво и колко ще се реже, че едно е написаното в книгите и законите, друго е реалната действителност. Една от малкото практически насочености на образованието в СУ - жалко, че с отрицателен знак.
Все пак успех на изпита и най-вече КЪСМЕТ при оценяването. :)
Добре бе ,форумен змей. Ти можеш ли да четеш? Не виждаш ли,че момичето е написало черно на жълто,че изнася верните отговори. И от други колеги см го чувал това. Все пак не са всички като Русчев. А пък и в тестовото оценяване аз лично не виждам чак такава корупция :lol:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Абе не се знае дали няма...Между впрочем Русчев на април чух че е изнесъл верните отговори и хората са си проверили, ама защо само тогава, не знам.
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”