Мечтая за...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мечтая си за Aston Martin DB9(Toyota,Jaguar,Audi,Bentley,BMW също стават
) и като взема А категория след 2 години и един Harley да имам. 
Последно промяна от Lesash на 19 Юни 2007, 16:27, променено общо 1 път.
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Напоследък мечтите ми са станали едни такива прозаични... Отпуска, сън, увеличение на заплатата, един човек да е до мен точно сега и завинаги, ей такива неща 
Иначе преди ми оставаше време да мечтая за Куба, салса, Мохито... Да бъда като кубинците - бедна и щастлива... Да танцувам по цял ден... Ама сега... Май други приоритети ги изместиха
Иначе преди ми оставаше време да мечтая за Куба, салса, Мохито... Да бъда като кубинците - бедна и щастлива... Да танцувам по цял ден... Ама сега... Май други приоритети ги изместиха
Фен клуб на ФК 'Форум СУ'
Жалко.pliu6eno_me4e написа:Напоследък мечтите ми са станали едни такива прозаични... Отпуска, сън, увеличение на заплатата, един човек да е до мен точно сега и завинаги, ей такива неща
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."