Право - всички курсове 2
Модератор: MidwinterSun
Около 80% бяха скъсани, а другите които не го взеха от първия път или на септември се явиха при Панайотов или някой друг и така, ама аз тъпо и упорито продължавам.Чете се от учебника и се учи по възможност наизуст
Стойнов държи на всичко, така че не мога да ти кажа какво конкретно трябва да знаеш.Ако нещо му объркаш направо ти пише двойка и не се занимава /Злостър спомена по-горе за определенията, така е
/Късмет и четене, това му е майката, ама на мен ме е скучно нещо по НП 
Моя НК никога не го е гледал, а преди се разнасях с едно копие подвързано в папка.
Не знам иначе за какви въпроси и тестове в публичното пространство говориш, не са ми се мяркали.Теста е разделен на три сегмента /сигурно ви е обяснил/, трябва да имаш определен брой верни отговори, за да ти пише оценката, ако не са ти разпределени точките равномерно, но си минал 50% може да отидеш на устен.За писмения нямам много информация, но до колкото знам развиваш един въпрос от конспекта + 1 или 2 от него,т.е един ти теглиш и един той ти дава
Не знам иначе за какви въпроси и тестове в публичното пространство говориш, не са ми се мяркали.Теста е разделен на три сегмента /сигурно ви е обяснил/, трябва да имаш определен брой верни отговори, за да ти пише оценката, ако не са ти разпределени точките равномерно, но си минал 50% може да отидеш на устен.За писмения нямам много информация, но до колкото знам развиваш един въпрос от конспекта + 1 или 2 от него,т.е един ти теглиш и един той ти дава
Че какво ни питаш нас. Ние ще се явяваме за пръв път. Колко време продължава изпита? След това кога излизат резултатите и дава ли ти да си видиш теста и грешките? Не си ли спомняш някакви въпроси поне да помогнеш малко ?vikito написа:Как помните отвратителните му определения?Или страшно съм се стресирала за този изпит, или прогресивно затъпявамА на писмения нали със сигурност дава НК, че без него съм загубена