И аз смятам да записвам спортни танци...и плуване Между другото чух че имало и латино танци,но не знам те към спортните танци ли се водят или отделно Във всеки случай ако има такова нещо там съм!!!
ами, туиги,и аз съм се чудила защо няма БГ народни танци....а има например латино
ако ги имаше като спорт в СУ,аз щях да съм първата записала се,понеже от малка съм луда фенка на народните танци...но уви,няма
да и аз много се чудя защото съм участвала в ансамбъл 12 години та ми е странно защо точно в СУ все пак най-големия български университет няма... сигурно няма желаещи?
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
Леле колко много танцуващи хора ! Кефите ме ! А спортните танци звучат много добре.Може и аз да запиша едни.
Само да не стане да си танцуваме момиче с момиче, че не е интересно
user-1209 написа:
И като ги намериш са педали 100%.
КОй уважаващ се пич ще ходи на такива места!?
Мъжете, които могат да танцуват (ама да танцуват , а не да се клатят като матрьожки) по-лесно могат да свалят мацки, за разлика от тези толкооова "уважаващи себе си" пичове дето в дискотекато стоят и гледат лошо
user-1209 написа:
Мъжете, които могат да танцуват (ама да танцуват , а не да се клатят като матрьожки) по-лесно могат да свалят мацки, за разлика от тези толкооова "уважаващи себе си" пичове дето в дискотекато стоят и гледат лошо
Така е Друго си е приятелят ти да те покани на танц и да смаете всички на купона!
Аз пък си мислех, че никой няма да иска да се запише!аз съм тренирала доста време и със сигурност 6е се запиша ама момичета май верно 6е си танцуваме една с друга
Ammerie написа:Аз пък си мислех, че никой няма да иска да се запише!аз съм тренирала доста време и със сигурност 6е се запиша ама момичета май верно 6е си танцуваме една с друга
Абе те момчетата като ни видят кви сме мацки- изваяни, грациозни, все хубави, че за да си танцьорка задълж. трябва да имаш готино тяло, нищо чудно да станат по-натам повече от нас хихих
user-1209 написа:
Така е Друго си е приятелят ти да те покани на танц и да смаете всички на купона!
Нека се защитя!
Първо имам самочувието да кажа, че танцувам много добре. Не мога да танцувам салса примерно ама аз не ходя в некви латино дискотечки.
Аз там нещо за лежанката бяхте писали ... абе 200 не ама поне 70 си трябва да се дигат!
user-1209 написа:
Нека се защитя!
Първо имам самочувието да кажа, че танцувам много добре. Не мога да танцувам салса примерно ама аз не ходя в некви латино дискотечки.
Аз там нещо за лежанката бяхте писали ... абе 200 не ама поне 70 си трябва да се дигат!
Споко бе никой не те бие та да се защитаваш Пък и не вярвам спорта да е на про ниво Все пак отиваме тамда учин друго, не да ставаме крале и кралици на салсата
user-1209 написа:
Нека се защитя!
Споко бе никой не те бие та да се защитаваш Пък и не вярвам спорта да е на про ниво Все пак отиваме тамда учин друго, не да ставаме крале и кралици на салсата
Те тука ме хванаха на подбив!
Ама все пак пичовете не ходим на спортни танци!