Дом без хлебарки е като комин без пушек...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Дом без хлебарки е като комин без пушек...
...или как вие се грижите за вашите домашни любимци- хлебарките?
Готвите ли им специално, имате ли определено място, на което им сервирате храната.
Вашите хлебарки имат ли си поименни купички за храна?
Грижите ли се ваобще за оцеляването на този така застрашен вид?
Аз лично имам поименни баджове на своите домашни любимци. Храня ги по 6 пъти на ден, а когато не мога да им обърна необходимото внимание, специална бавачка се грижи за тях. Освен това организирам рождени дни на всяко хлебаркило(котило хлебарки^^)
Моля, споделете опит, защото отглеждам този вид от няколко седмици и не съм сигурен дали се справям добре. Бихте ли ми казали къде има магазин за специализирана храна за хлебарки, защото не съм сигурен, че гювечът на майка ми понася добре на Сузи и Бозо.
А има ли конкурси за красота на хлебарки? Джоу-Мей Втори е изключителен. Освен това може да танцува степ.
Готвите ли им специално, имате ли определено място, на което им сервирате храната.
Вашите хлебарки имат ли си поименни купички за храна?
Грижите ли се ваобще за оцеляването на този така застрашен вид?
Аз лично имам поименни баджове на своите домашни любимци. Храня ги по 6 пъти на ден, а когато не мога да им обърна необходимото внимание, специална бавачка се грижи за тях. Освен това организирам рождени дни на всяко хлебаркило(котило хлебарки^^)
Моля, споделете опит, защото отглеждам този вид от няколко седмици и не съм сигурен дали се справям добре. Бихте ли ми казали къде има магазин за специализирана храна за хлебарки, защото не съм сигурен, че гювечът на майка ми понася добре на Сузи и Бозо.
А има ли конкурси за красота на хлебарки? Джоу-Мей Втори е изключителен. Освен това може да танцува степ.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
Прибирам се една вечер с гениалната идея как да разкарам гнусните хлебарки от стаята... Влизам и казвам:
"Хлебарки, хлебарките от съседната стая ви обявятат война"
Всички хлебарки в стаята ми се строяват и тръгват на война...
Аз доволен-предоволен лягам да спа... Тъкмо се унасям в блажен сън и по едно време усещам така приятното полазване на хлебарка по бузата ми... пробуждам се леко и слушам една хлебарка да шепне на ухото ми: "Шефе, водим 100 000 пленници, какво да ги правим ??? " 
"Хлебарки, хлебарките от съседната стая ви обявятат война"
Всички хлебарки в стаята ми се строяват и тръгват на война...