Търся съквартирантка :)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
MATEVA
В началото бе словото

Търся съквартирантка :)

Мнение от MATEVA »

... по възможност от ФМИ.

Wink По същество:
Имах(и още имам) проблеми със съквартирантките си тази година - първи курс Компютърни Науки съм, а ме сложиха в стая с момичета от журналистика и филология.

Проблемът за мен не е във факултета, а в режимите - ние си пречим ужасно много. За мен е нормално да си кисна на компа до 2 или да уча до толкова, преди контролна например, а те си лягат в 10, дори в 9!!! През другото време гледат телевизия и най-вече сапунки или новини Shocked Ще спра до тук за да не загрозя поста си.

Наистина, никого не искам да обидя, просто не искам и догодина да ми казват да си спра компа в 10 щото шумял, когато аз трябва да си правя проекта по програмиране(ООП).

Смятам, че с мен се живее лесно - като цяло доста се съобразявам с хората край мен Very Happy Най-големите ми желания са в стаята:
- да може да се учи
- да поддържаме поне до-кочина ниво Wink
- да поддържаме доброто настроение :Р

Освен това за догодина една колежка е склонна да ми отстъпи мястото си в общежитието и да ми бъде "фиктивна" съквартирантка. По-ясно казано(че съм след изпит по анализ Wink ) - можем да сме само две в стая за три.

Ако някой се интересува (хм, дори да не е от ФМИ) нека ми пише на mateva_mj@mail.bg - проверявам я често.
Ще добавя, че съм в София до 30ти юни; после ще идвам рядко до края на юли.

Успешна сесия! Cool
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”