Историциииии.......
Модератор: sientelo
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
snowwhite, да разказваш после!
Аз за този изпит съм се фитнала...дали ще хвана 4 само с четене....
Мене ме интересува начина на изпитване, какво реално очакват от теб, трябва ли да си изял книгата или с малко повече логика и мислене можеш да се справиш?
А за теста - каквото стане, той ни е само за допускане на изпита.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Ми аз нямам спомен да е било толкова сложноmelestorm написа:Незнам как го постигате този трик, но за 5 дена да се подготвиш добре в/у цялата тази информация си е доста...сложно.tamerlan написа:На теста по ИБЗ изкарах 5:50Въпрос на знания беше, не на купчинки
- Elektra
- Живее, за да пише
Честито!Браво на теб!snowwhite написа:slava bogu vsi4ko mina dobre-imamj 6![]()
![]()
moga samo da vi kaja 4e testa izob6o ne e truden i ako si si 4el moje6 spokoino da si go izkara6a puk i te sa nastroeni dosta dobre i po4eti nikogo ne kusat
Може да вървя бавно, но никога назад!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Честито! А, на устния въпроси ли задават или тема трябва да им развиеш и искат ли извори да им казваш в началото?snowwhite написа:slava bogu vsi4ko mina dobre-imamj 6![]()
![]()
moga samo da vi kaja 4e testa izob6o ne e truden i ako si si 4el moje6 spokoino da si go izkara6a puk i te sa nastroeni dosta dobre i po4eti nikogo ne kusat
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
За кои изпити става дума?Защото ние свършваме историята следващата година.tamerlan написа:Ми аз нямам спомен да е било толкова сложноmelestorm написа:Незнам как го постигате този трик, но за 5 дена да се подготвиш добре в/у цялата тази информация си е доста...сложно.tamerlan написа:На теста по ИБЗ изкарах 5:50Въпрос на знания беше, не на купчинки
Пък и тази информация е доста полезна за още 3-4 изпита
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
ami po princip ocenkata ot testa ima rolq no pri nas ima6e mnogo visoki ocenki i te si pomisliha 4e sme vzeli testa otnqkude, taka 4e nqma6e mnogo vliqnie.a ina4e na ustniq ti si tegli6 vupros4e i govori6 po nego no trqbva da znaete 4e vuprosite ne sa kato tezi v konspekta a sa razdrobeni na po-malki i e dobre da znaete izworite ili pone osnovnite za6oto na testa ima 4 vuprosa vurhu tqh.ina4e kogato govorite na uistniq vi pitat za sgre6enite vuprosi ot testa.az imah malko lo6 kusmet za6oto mi se padna knijovnostta i neinoto razvitie no vse pak uspqh da se spravq nqkaksi
istori4ka