Изневерявате ли?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Изневяра...get a life ppl...
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

Xin написа:Ако обичаш някого наистина, дори мисълта за друг те отвръщава :) В случая не може да се говори за повече от увлечение.
Xin написа:
smeshko написа:Никога не съм казвал , че след като изневеряваме , очакваме някой да ни уважава.. просто казах че всички го правим :( което за мен е истината :( а иначе дали съм обичал или не .. мисля че и сам мога да го разбера :) И просто не съм подръжник на тезата , че мога да изкарам с един човек 30 години бил той и правилният ... въпреки че повярвай ми с бившата ми приятелка ходихме 2.5 години и наистина обичах :(
Първо, вече стана очевадно, че не всички го правят,
и второ, всеки втори твърди, че е обичал, но от всичките ми познати, само двама се обичат наистина и те ще се женят през юни. При всички останали е въпрос на самовнушение. А познавам много. Искат да обичат и като им е кеф с някого си внушават, че го обичат. Но не това е любовта. Любовта не е да се тръшкаш, че искаш да бъдеш с някого. Любовта е тогава, когато осъзнаеш, че той би бил по-щастлив с друг, сам да го тикнеш в ръцете му. Да си до него, когато има нужда от теб, но да не искаш нищо то него. Любовта е да ревеш, цял следобед да ревеш, защото някой проявява внимание към теб и това ти е приятно. Но в същото време, другият, когото си обичал толкова време, въпреки, че не сте били заедно, е свикнал да бъдеш до него, да бъдеш само негова, въпреки, че си му просто другарче и никога не си бил повече и едва ли ще бъдеш. Но те е страх, толкова много, до ужас те е страх да не го нараниш, да не му причиниш и най-малкия дискомфорт. Защото си го обичал. Настина си го обичал. Не си бил с него, но си го обичал. И това той да се чувства добре, е по -важно за теб от това ти да се чувстваш добре. И си готов да се откажеш от всичко и се налага да те убеждават, да спорят с теб, да ти се накарат хубаво, за да те убедят, че е време да помислиш за себе си. И това е когато си го обичал, в минало време, когато е в сегашно е още по-силно. Това е любов. Останалото са глупости.
А поздравление за написанотото ! И аз съм на същото мнение

Спокойна съм .... явно някой все още разбира от "моята" любов ... Като уважавам и вижданията на другите за любов
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ех дечица, каква любов ви гони...
Аватар
MechoPuhova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от MechoPuhova »

Изневяра има само тогава, когато се изгуби доверието в една връзка (или ако никога го е нямало...)
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

MechoPuhova написа:Изневяра има само тогава, когато се изгуби доверието в една връзка (или ако никога го е нямало...)
Тогава,когато започва да ти липсва нещо,нещо,което другият не ти дава.
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

lo_flo написа:
MechoPuhova написа:Изневяра има само тогава, когато се изгуби доверието в една връзка (или ако никога го е нямало...)
Тогава,когато започва да ти липсва нещо,нещо,което другият не ти дава.
^Ето така се ражда мъдростта: изневяра има тогава, когато другият не ти дава. :lol:
Аватар
MechoPuhova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от MechoPuhova »

че ако чакаш да не ти дава... не, не съм съгласна... ако другия не ти дава това, от което имаш нужда, значи не мисли първо за теб, следователно какво правиш с него... Та любовта не е ли това да мислиш първо за този до теб, отколкото за самия себе си, да даваш всичко без да искаш нещо в замяна!?!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

MechoPuhova написа:Та любовта не е ли това да мислиш първо за този до теб, отколкото за самия себе си, да даваш всичко без да искаш нещо в замяна!?!
Не.
Аватар
MechoPuhova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от MechoPuhova »

И какво е според теб ???
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Да ебеш през ден.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

И това не е оферта :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

ахахаххахах
ужааасни стее
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

Циндил-Пиндил написа:Да ебеш през ден.
Как през ден!!!Всеки ден е най-добре :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Аватар
MechoPuhova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от MechoPuhova »

Циндил-Пиндил

явно това е за теб любовта.... но тя не свърша със секса... тя е нещо повече от секс... лично според мен... всеки си има определено виждане и мнението му трябва да се уважава
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Айде айде. Циндил си е много прав. Точно така е. Какво се правите на свенливи девственици? А?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”