Право - всички курсове 2

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Около 80% бяха скъсани, а другите които не го взеха от първия път или на септември се явиха при Панайотов или някой друг и така, ама аз тъпо и упорито продължавам.Чете се от учебника и се учи по възможност наизуст :x Стойнов държи на всичко, така че не мога да ти кажа какво конкретно трябва да знаеш.Ако нещо му объркаш направо ти пише двойка и не се занимава /Злостър спомена по-горе за определенията, така е :? /Късмет и четене, това му е майката, ама на мен ме е скучно нещо по НП :roll:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ок.Мерси.Това за определенията наизуст и аз го чух от много места, но предполагам е за писмено развития въпрос... :roll: А сигурно теста е в стил "Русчев", ох и аз не съм шампион на тестовете, ама мисля, че уж има по-голям шанс -ако вложиш логика..Уж... :oops:
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Викито, а въпросите на изпита съвпадат ли с тези въпроси от тестовете, които се разпространяват в публичното пространство ? :)
И още едно едно въпросче. Стойнов проверява ли дали НК-то , което ползваме е написано ? В смисъл дали има драсканици тип "пищов" :)
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Моя НК никога не го е гледал, а преди се разнасях с едно копие подвързано в папка.
Не знам иначе за какви въпроси и тестове в публичното пространство говориш, не са ми се мяркали.Теста е разделен на три сегмента /сигурно ви е обяснил/, трябва да имаш определен брой верни отговори, за да ти пише оценката, ако не са ти разпределени точките равномерно, но си минал 50% може да отидеш на устен.За писмения нямам много информация, но до колкото знам развиваш един въпрос от конспекта + 1 или 2 от него,т.е един ти теглиш и един той ти дава :roll:
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Вики а ти си 4-ти курс и се явяваш на поправки сега, така ли? Ще ми кажеш ли поправките в същия формат ли се провеждат, както и този изпит?
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Да, същото е, но мисля, че ако не ти е поправителен имаш право и на устен, ама може и да го е променил това
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Абе аз щото си мислех, че поправителния е само устен, което би било грубо :lol: А като гледам колко тегаво ми върви ученето...не е на добре.
Аватар
TEMPOS
В началото бе словото

Мнение от TEMPOS »

Някой от 2 поток мина ли вече административното право и процес? :roll:
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Абе Вики ако имаш имаш 10 точки на теста се явяваш на устен - та този устния на същия ден ли е или не?
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Същият ден е. Обаче ме кефи как с покачването на курсовете хората във форума от специалност Право намаляват. Защо ли? :lol:
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Сигурно намалява ентусиазма :roll: :lol:
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

shaho написа:Същият ден е. Обаче ме кефи как с покачването на курсовете хората във форума от специалност Право намаляват. Защо ли? :lol:
Ами не им остава време за чат от учене :twisted:
Злостър, устен е изпита ако имаш 10 и повече точки,неразпределени по сегменти :lol: Ама и там къса, но не толкова много
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Тъй ли? Аз пък си мислех, че на устния е по-голяма резачка...даже мислех евентуално изобщо да не се появявам на него, защото чета като за тест сега и да не стане някоя голяма изложба на устния, та да вземе да ме запомни :lol:
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Как помните отвратителните му определения?Или страшно съм се стресирала за този изпит, или прогресивно затъпявам :x А на писмения нали със сигурност дава НК, че без него съм загубена
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

vikito написа:Как помните отвратителните му определения?Или страшно съм се стресирала за този изпит, или прогресивно затъпявам :x А на писмения нали със сигурност дава НК, че без него съм загубена
Че какво ни питаш нас. Ние ще се явяваме за пръв път. Колко време продължава изпита? След това кога излизат резултатите и дава ли ти да си видиш теста и грешките? Не си ли спомняш някакви въпроси поне да помогнеш малко ?
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”